Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Επέστρεψε και προπονήθηκε ο Λιτλ

Άρης: Επέστρεψε και προπονήθηκε ο Λιτλ

LITTLE ARIS

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (28/02, 20:00), με τον Σάββα Καμπερίδη να έχει και τον Μάριο Λιτλ στην σημερινή προπόνηση, καθώς ο Αμερικανός επέστρεψε από τις ΗΠΑ. Παράλληλα, μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Ντραγκίσεβιτς, ενώ ατομικό έκανε ο Μιλόσεβιτς.

Αναλυτικά:

Παρόντος του Mario Little πραγματοποιήθηκε η σημερινή (20/02) προπόνηση του ΑΡΗ, που προετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Αμερικανός παίκτης επέστρεψε χθες (19/02) στη Θεσσαλονίκη και σήμερα (20/02) τέθηκε στη διάθεση του Σάββα Καμπερίδη. Στο μεγαλύτερο μέρος του ομαδικού προγράμματος συμμετείχε ο Vladimir Dragicevic, ενώ ο Milan Milosevic ακολούθησε ατομικό. Απών ήταν ο διεθνής, Γιάννης Κουζέλογλου.

Αύριο (21/02), οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τις τελευταίες ανάσες και θα επιστρέψουν στο γήπεδο τη Δευτέρα (22/02), προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (28/02, 20:00), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…