Κεντρική Basket League Άρης Ανάρπαστη και η δεύτερη «δόση» των ιστορικών εμφανίσεων του Άρη!

Ανάρπαστη και η δεύτερη «δόση» των ιστορικών εμφανίσεων του Άρη!

fanela aris jpg

Tεράστιο είναι το ενδιαφέρον των φίλων του Άρη για τις εμφανίσεις των “κιτρίνων” όσον αφορά την σεζόν 1987-88. Ο Α.Σ. Άρης ενημέρωσε:

“Κατά… ριπάς συνεχίζεται η διάθεση των θρυλικών εμφανίσεων της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ, της σεζόν 1987-88.

Ο Α.Σ. παρέλαβε και τη δεύτερη «δόση» από τις ιστορικές φανέλες. Και παρότι η ποσότητα είναι υπερδιπλάσια της πρώτης παραλαβής, είναι θέμα χρόνου να… εξαφανιστεί και η δεύτερη «παρτίδα».

Ο κόσμος του ΑΡΗ σπεύδει να προμηθευτεί αυτό το κειμήλιο, το οποίο πρέπει να κοσμεί τη συλλογή κάθε φιλάθλου της ομάδας. Όσοι, λοιπόν, δεν το έχουν κάνει ακόμα, καλούνται να παραγγείλουν το συντομότερο δυνατό την εμφάνιση της Αυτοκρατορίας. Μπορούν να το κάνουν με τους εξής τρόπους:

ΠΡΩΤΟΝ: Μέσω της πλατφόρμας της VIVA στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/online/aris-epeteiaki-fanela-87-88/

Σ’ αυτή την περίπτωση, μπορείτε να παραλάβετε τη φανέλα είτε με Courier, είτε από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ, κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία του συλλόγου στις ώρες που αναγράφονται παρακάτω.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Με τηλεφωνική παραγγελία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 15:00 με τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (τηλέφωνο 2310 305402) και, να κάνετε την παραγγελία σας. Η παραλαβή θα γίνει από τον ίδιο χώρο, κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία του συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης, τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…