Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: «Εμπάργκο» στην Εθνική Ομάδα!

ΑΕΚ: «Εμπάργκο» στην Εθνική Ομάδα!

linos xrisikopoulos ethniki andres voulgaria

Χωρίς τους διεθνείς παίκτες της ΑΕΚ ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας. Η Ένωση απαγόρευσε στους διεθνείς της να ενσωματωθούν στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής και μ΄αυτό τον τρόπο η κόντρα της με την ΑΕΚ, αλλά και με τον… Προμηθέα δείχνει να μεγαλώνει.

Η ΑΕΚ έστειλε επιστολή στην ΕΟΚ, με την οποία ζητάει να μάθει τη θέση της ομοσπονδίας για ότι έγινε στον ημιτελικό μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Προμηθέα. Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» υποστηρίζουν ότι παίκτης του Προμηθέα, ο οποίος ήταν θετικός στον κορωνοϊό, αγωνίστηκε κανονικά, παρότι το γνώριζε η ομάδα της Πάτρας. Η ΑΕΚ δεν έλαβε κάποια απάντηση από την ΕΟΚ κι έτσι ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν έδωσε άδεια στους παίκτες να πάνε στην προπόνηση.

Αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο Προμηθέας έχει παραβιάσει το υγειονομικό πρωτόκολλο και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη απάντηση, ούτε αν υπάρχει παίκτης της ομάδας της Πάτρας θετικός στον κορωνοϊό και αν το γνώριζε η ομάδα πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Πάντως, η διοίκηση της ΑΕΚ δεν θα στείλει τους παίκτες στην Εθνική, αν δεν λάβει ικανοποιητική απάντηση από την ΕΟΚ. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αυτή τη στιγμή έχει στη διάθεση του μόλις 10 παίκτες και περιμένει να δει τι θα γίνει με τους τρεις παίκτες της ΑΕΚ (Χρυσικόπουλο, Μωραΐτη, Κατσίβελη).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

BCL: Στα πρότυπα του ΝΒΑ το Final Four (vid)

Το Final Four του BCL θα γίνει σε γυάλινο δάπεδο. Το ΝΒΑ θέλησε να μιμηθεί η FIBA και φέρν…