Κεντρική Γ' Εθνική Το παράδειγμα της Αγίας Παρασκευής

Το παράδειγμα της Αγίας Παρασκευής

basketa10

Η Αγία Παρασκευή αποτελεί ομάδα-παράδειγμα στην εποχή του κορονοϊού, με την διοίκηση της να έχει μεριμνήσει για να εξασφαλίσει τους αθλητές της, οι οποίοι την ευχαρίστησαν για τη στήριξη, αναφέροντας πως είναι περήφανοι που αποτελούν μέλος της.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε ,ο αθλητισμός βρίσκεται στο χειρότερο σημείο του. Με τους αθλητές να μην μπορούν να προπονηθούν και με τις ομάδες να βρίσκονται κοντά στην κατάρρευση, με τις ακαδημίες τους κλειστές.
Παρ’όλα αυτά κάποια σωματεία αντιστέκονται σ’αυτές τις αντίξοες συνθήκες και δημιουργούν ένα φως ελπίδας στο τούνελ αυτό, της πανδημίας.
Ένα από αυτά τα σωματεία είναι και η ΚΑΠ κι εμείς οι αθλητές της είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη αυτής της οικογένειας.
Η ΚΑΠ λοιπόν, χωρίς πολλή σκέψη, κάλεσε τους αθλητές της και τους πλήρωσε κανονικά χωρίς να έχει την υποχρέωση. Γι’αυτόν τον λόγο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της ΚΑΠ,τον πρόεδρό μας Νίκο Δούμα,τον ταμία μας Βαγγέλη Βαφειάδη αλλά και όλους τους παράγοντες που έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα ώστε εμείς οι αθλητές να νιώθουμε οικονομική ασφάλεια αλλά και την αίσθηση της οικογένειας.
Ευχόμαστε κι ελπίζουμε να επιστρέψουμε όλοι γρήγορα και με ασφάλεια στον φυσικό μας χώρο, στο ΓΗΠΕΔΟ.

Με εκτίμηση
Οι αθλητές της ΚΑΠ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός: Δεν συνεχίζει με Χατζηπανηγύρη

Τέλος από τον Πανναξιακό ο Νίκος Χατζηπανηγύρης. Αλλαγή σελίδας θέλει να κάνει ο Πανναξιακ…