Κεντρική Basket League Άρης Συνεχίζεται η διάθεση των εμφανίσεων της Γάνδης

Συνεχίζεται η διάθεση των εμφανίσεων της Γάνδης

fanela aris

Οπως ενημέρωσε ο Α.Σ. Άρης “συνεχίζεται η διάθεση των θρυλικών εμφανίσεων της ομάδας μπάσκετ της σεζόν 1987-88, η οποία «εγκαθίδρυσε» τον ΑΡΗ ως Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

Η εντυπωσιακή ζήτηση για τις ιστορικές εμφανίσεις επέφερε την ταχύτατη εξάντλησή της πρώτης παρτίδας. Ενημερώνουμε ότι τα νέα αποθέματα αναμένονται στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όμως, οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν τις παραγγελίες τους, από όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Λόγω της τεράστιας ζήτησης, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας στις παραγγελίες.

Υπενθυμίζουμε ότι οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν με δύο τρόπους.

ΠΡΩΤΟΝ: Μέσω της πλατφόρμας της VIVA στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/online/aris-epeteiaki-fanela-87-88/

Σ’ αυτή την περίπτωση, μπορείτε να παραλάβετε τη φανέλα είτε με Courier, είτε από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ, κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία του συλλόγου στις ώρες που αναγράφονται παρακάτω.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Με τηλεφωνική παραγγελία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 15:00 με τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (τηλέφωνο 2310 305402) και, να κάνετε την παραγγελία σας. Η παραλαβή θα γίνει από τον ίδιο χώρο, κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία του συλλόγου.

«Ταβάνι» στο συγκεκριμένο εγχείρημα δεν υπάρχει. Η ιστορική εμφάνιση της «χρονιάς της Γάνδης» μπορεί να μπει σε κάθε σπίτι φίλου του ΑΡΗ!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…