Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Στηρίζει Λιόλιο ο Ιωνικός!

Στηρίζει Λιόλιο ο Ιωνικός!

tsapas vaggelis

Την προτίμηση του στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ εξέφρασε δημόσια ο Ιωνικός, ο οποίος με ανακοίνωση του τάχθηκε στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου.  Τόσο η ΚΑΕ όσο και ο Ερασιτέχνης με ξεχωριστές ανακοινώσεις δήλωσαν την στήριξη τους στον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΟΚ, τονίζοντας ότι μπορεί να οδηγήσει το ελληνικό μπάσκετ σε νέο επίπεδο λειτουργείας.

Αναλυτικά:

«Η οικογένεια του Ιωνικού, Ερασιτέχνης – ΚΑΕ έπειτα από τις σχετικές διαβουλεύσεις και σε άριστη συνεννόηση του Δ.Σ. και του κ. Βαγγέλη Τσάπα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την στήριξή της στον κ. Λιόλιο για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Το πλάνο και το όραμα που έχει παρουσιάσει, καθώς και η παρουσία του στον χώρο του μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια, στάθηκαν αρκετά για να τον θεωρήσουμε ως την καλύτερη επιλογή για την επόμενη μέρα του μπάσκετ στην χώρα μας.

Σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες που διανύουμε, θεωρούμε πως έφτασε πλέον η ώρα να γίνει ένα γενναίο βήμα εξέλιξης του αθλήματος».

Παράλληλα, η ΚΑΕ Ιωνικός πήρε θέση επί του θέματος, με την ανακοίνωσή της να αναφέρει: «Η ΚΑΕ Ιωνικός Basket ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο των προσεχών εκλογών για τη νέα διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, θα στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Βαγγέλη Λιόλιου.

Ο κ. Λιόλιος θα διεκδικήσει το χρίσμα της προεδρίας για να οδηγήσει το άθλημα που υπηρετούμε σε μία νέα εποχή, η οποία ευχόμαστε ότι θα δημιουργήσει ξανά τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να σηματοδοτήσει την επαναφορά του ελληνικού μπάσκετ στο κορυφαίο επίπεδο λειτουργίας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Γκριγκόνις: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε γ…