Κεντρική Elite League Σορώτος: «Αγαπημένοι λοιμωξιολόγοι…»

Σορώτος: «Αγαπημένοι λοιμωξιολόγοι…»

Σορώτος

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων αποφάσισε να μην αφήσει τους παίκτες της Α2 Εθνικής Κατηγορίας να επιστρέψουν στα παρκέ και ο Κώστας Σορώτος δεν το άφησε ασχολίαστο. Ο έμπειρος τεχνικός τους «επιτέθηκε» και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θεωρούν τους αθλητές λεπρούς!

Αναλυτικά:

«Ο ιός είναι υπαρκτός , ο κίνδυνος επίσης είναι υπαρκτός , υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα ανεξήγητα.

Οι προπονήσεις απαγορεύονται και πάλι για να μην συναθροίζονται οι άνθρωποι. Στα στούντιο των καναλιών οι εκπομπές , και καλά κάνουν, συνεχίζονται απτόητα με τον έναν πάνω στον άλλον, να χοροπηδάνε , να τραγουδάνε, που εννοείται ότι και αυτό απαγορεύεται.

Οι αθλητές συναθροίζονται και αποτελούν κίνδυνο. Σήμερα στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης δεκάδες δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ ήταν ο ένας πάνω στον άλλον. Αυτοί δεν αποτελούν κίνδυνο.

Οι αθλητές συναθροίζονται και αποτελούν κίνδυνο. Σήμερα πήγα στην τράπεζα να επικαιροποιήσω τα στοιχεία μου. Ουρές απέξω, πολυκοσμία μέσα. Κανείς κίνδυνος.

Οι αθλητές συναθροίζονται και αποτελούν κίνδυνο γιατί δεν φοράνε μάσκα. Μέσα στα Χριστούγεννα , λόγω της κλοπής που μου έγινε, πήγα στην Αστυνομία. Κανείς με μάσκα μέσα στα γραφεία ούτε ένα μπουκαλάκι με αντισηπτικό ρε αδερφέ.

Σήμερα σάιτ όπως το newsit του Ευαγγελάτου και το in του ΔΟΛ γράφουν ότι τα κρούσματα διπλασιάστηκαν, δεν γράφουν όμως ότι τα τεστ τετραπλασιάστηκαν και ότι ο δείκτης θετικότητας όταν είναι πολλά τα τεστ είναι πολύ πιο κάτω από το 4% που είναι το όριο επικινδυνότητας. Σήμερα συγκεκριμένα ήταν στο 2%, εκεί όπου είναι τουλάχιστον τις τελευταίες 20 μέρες

Συμπέρασμα : 1) Οι αθλητές είναι λεπροί. 2) Ο κίνδυνος είναι υπαρκτός. Το μαρτυρούν οι θάνατοι, οι ΜΕΘ. Με το να κινδυνολογείτε όμως ακατάπαυστα 2 πράγματα καταφέρνετε α) να τρομοκρατείτε τον κόσμο σε μια εποχή που έχει ανάγκη από ηθικό για να μείνει όρθιος και β) να μην γίνεστε πιστευτοί και να γίνεστε επικίνδυνοι…….

Υ. Γ. Αγαπημένοι λοιμοξιολόγοι, ομολογήστε το , έχετε ένα θέμα με τους αθλητές και τον αθλητισμό. Τον θεωρείτε πολύ περιττό, πολύ για δευτερότριτους. Ίσως γιατί δεν μπορείτε να νιώσετε την χαρά και τις συγκινήσεις που προσφέρει και δεν προσφέρει το αποστειρωμένο περιβάλλον που ζήσατε…….».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Δόξα Λευκάδας- Παπάγου 72-92

Στα playoffs πέρασε ο Παπάγου. Ο Παπάγου επικράτησε της Δόξας στη Λευκάδα με 92-72 και εξα…