Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Σφαιρόπουλος: “Αυτό δεν είναι το αληθινό μπάσκετ”

Σφαιρόπουλος: “Αυτό δεν είναι το αληθινό μπάσκετ”

Σφαιρόπουλος

Την διαφορετικότητα της φετινής σεζόν επεσήμανε στην συνέντευξη τύπου του αγώνα με την Άλμπα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, τονίζοντας την ότι αυτό (σσ με τις άδειες κερκίδες) δεν είναι το αληθινό μπάσκετ. Παράλληλα, ο τεχνικός της Μακάμπι αναφέρθηκε στους κίνδυνους στους οποίους μπαίνουν παίκτες και προπονητές με την πανδημία, ενώ χαρακτήρισε πολύ δυνατή ομάδα την Άλμπα.

Αναλυτικά:

«Το έχω πει ξανά, αυτή η σεζόν είναι διαφορετική. Θέλουμε να κερδίζουμε αγώνες και τρόπαια, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό δεν είναι το αληθινό μπάσκετ. Δεν είναι εύκολο για τους παίκτες να παίζουν δίχως θεατές».

Για τους κινδύνους που υπάρχουν: «Βάζουμε σε κίνδυνο τους εαυτούς μας για να παίξουμε. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μείνουμε ασφαλείς. Πρέπει να αγωνιστούμε, αλλά και να μείνουμε ασφαλείς για εμάς, την οικογένειά μας, τους διπλανούς μας. Είμαι ήδη 53 και είναι αδύνατο να ξέρω τι κρύβει το μέλλον. Πρέπει να μείνουμε πειθαρχημένοι και βλέπουμε».,

Για το ματς με την Άλμπα: «Παίζουμε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, το απέδειξαν και απέναντι στην Μπασκόνια. Το γεγονός ότι έχουν πολλές απουσίες, παίκτες και τον προπονητή τους, τους κάνει πιο ενωμένους και πιο ισχυρούς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…