Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Σερέλης: “Μας χρωστούσε η ιστορία του μπάσκετ”

Σερέλης: “Μας χρωστούσε η ιστορία του μπάσκετ”

xristos serelis e1577556523383

Το Λαύριο συνέχισε να αφήνει όλη την μπασκετική Ελλάδα με το στόμα ανοιχτό, αφού μετά την νίκη του επί της ΑΕΚ, σημείωσε έναν ακόμα μεγαλύτερο θρίαμβο, κερδίζοντας και τον Παναθηναϊκό. Ο Χρήστος Σερέλης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της ΕΡΤ, τόνισε ότι υπήρχε… χρέος από την ιστορία του μπάσκετ προς την ομάδα του, ενώ ανέφερε ότι είναι περιττό να πει ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Έξι χρόνια εδώ δείχνουμε ένα πρόσωπο που αρέσει στον κόσμο. Μας το χρωστούσε η ιστορία του μπάσκετ. Όχι τη νίκη. Μας είχε πάρει κάποια πράγματα με λάθος τρόποΠαίζουμε πολύ καλά, όλοι έχουμε γούρια, αλλά αυτή η εμφάνιση ήταν απίστευτη. Δεν έχω λόγια. Ορισμένα πράγματα εξηγούνται, αλλά η ψυχή, η καρδιά και ο τρόπος που δουλέψανε τα παιδιά, ειδικά στο 2ο ημίχρονο, είναι εκπληκτικός. 

Είναι η θέληση που δείχνουνε ακόμη και στις προπονήσεις. Περιττό να το πούμε ότι είναι η μεγαλύτερη νίκη και εμφάνιση που έχουμε κάνει ποτέ. Παίξαμε επιθετική άμυνα. Είμαστε από τις κορυφαίες ομάδες στα κλεψίματα. Μας δόθηκε η ευκαιρία να βγάλουμε τρομερή ενέργεια, Δώσαμε πάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …