Κεντρική Basket League Λαύριο Σερέλης: «Δεν αντιδράσαμε σαν μια μικρή ομάδα»

Σερέλης: «Δεν αντιδράσαμε σαν μια μικρή ομάδα»

Το Λαύριο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής των νικητών, Χρήστος Σερέλης, στάθηκε στην αντίδραση της ομάδας του όταν ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε την ανατροπή στο ματς.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Αρχικά σχολίασε: «Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που πρέπει να διαχειριστούμε τα προηγούμενα θετικά αποτελέσματα. Αυτή η ομάδα δεν χτίστηκε για να είναι φαβορί στα παιχνίδια άρα τα παιδιά πρέπει να διαχειριστούν και αυτό δηλαδή να είναι πάνω στο παιχνίδι και να το ελέγχουν και ακόμα αν κάτι δεν πάει καλά».

Για το αν τους επηρέασε η ήττα από τον Προμηθέα: «Είδαμε ότι για άλλη μια φορά το παιχνίδι τελειώνει στο 40. Μας πείραξε η ήττα αλλά δεν την αφήσαμε να μας επηρεάσει. Είπα στα παιδιά ότι σήμερα θα κερδίσουμε από την άμυνα μας».

Για το αν στο τέλος τις αποφάσεις τις παίρνει ο προπονητής ή οι παίκτες: «Οι προπονητές δίνουν τις κατευθύνσεις αλλά πάντα και παντού ο παίκτης είναι ο πρωταγωνιστής. Σήμερα το ματς κρίθηκε στην επιθετική μας άμυνα. Όταν πέρασε ο ΠΑΟΚ δεν αντιδράσαμε σαν μικρή ομάδα».

Για το αν τους «ζαλίζουν» όλα τα καλά σχόλια που ακούγονται για το Λαύριο: «Νομίζω όπως δείχνουν τα παιδιά δεν τους ζαλίζουν απλά σίγουρα η διαχείριση μιας τέτοιας φόρμας δεν είναι κάτι για το οποίο χτίστηκε η ομάδα. Συνεχίζουμε έτσι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα πιστεύω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Καμπερίδης: «Το Περιστέρι κέρδισε δίκαια»

Ο Σάββας Καμπερίδης στις δηλώσεις του έπειτα από το παιχνίδι με το Περιστέρι στάθηκε στην …