Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Σέρχιο Ροντρίγκεθ: “Φέτος ο καθένας μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε”

Σέρχιο Ροντρίγκεθ: “Φέτος ο καθένας μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε”

sergio rodriguez armani real

Με αφορμή την επιστροφή του για ακόμα μια φορά στην Μαδρίτη ενόψει της αναμέτρησης της Ρεάλ με την Αρμάνι, ο Σέρχιο Ροντρίγκεζ, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σεζόν που βιώνουμε φέτος. Συγκεκριμένα, μιλώντας στην “Εl pais” τόνισε ότι η απουσία του κόσμου και τα προβλήματα λόγο κορωνοϊού, έχουν κάνει την Ευρωλίγκα πιο ισορροπημένη από ποτέ.

Αναλυτικά:

«Είμαστε πολύ καλύτεροι από ό, τι περιμέναμε στην αρχή της σεζόν. Βλέποντας πώς ξεκίνησαν όλα, κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαμε να παίζουμε τόσο συχνά στην Ευρώπη, με τόσα πολλά ταξίδια. Όμως τελειοποιήσαμε τα μέτρα προστασίας από τον ιό και μάθαμε να ελέγχουμε τα πάντα. Ήταν πολύ σημαντικό να έχουμε τόσα πολλά τεστ ώστε να σταματήσουμε τα κρούσματα και να αντιμετωπίσουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Τις περισσότερες εβδομάδες προκύπτει ένα πρόβλημα, λόγω θετικών κρουσμάτων είτε από τους ίδιους, είτε από την αντίπαλη ομάδα. Και όταν συμβεί αυτό, σημαίνει διπλασιασμός των δοκιμών για την εβδομάδα. Είχαμε Rapid Tests, πριν από τους αγώνες, ενώ υπήρξαν εβδομάδες όπου έπρεπε να περάσουμε δοκιμές κάθε μέρα»

Για την απουσία του κόσμου ή στην παρουσία μερικών φιλάθλων σε κάποια γήπεδα: «Με το κοινό είναι πιο δύσκολο να διαχειριστεί μια ομάδα την πίεση της εξέδρας σε κάποιες καθοριστικές στιγμές του ματς ως φιλοξενούμενος. Πλέον έχουμε αυτό το πλεονέκτημα στο εξωτερικό, αλλά το χάνουμε στην δική μας έδρα. Γι ‘αυτό όλα είναι ισορροπημένα και, περισσότερο από ποτέ, ο καθένας μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…