Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Σενγκέλια και Χάινς συμφώνησαν για το… σκοτάδι της Μόσχας! (vid)

Σενγκέλια και Χάινς συμφώνησαν για το… σκοτάδι της Μόσχας! (vid)

maxresdefault 2

O Κάιλ Χάινς ανέκρινε τον Τορνίκε Σενγκέλια στο πλαίσιο της εκπομπής που παρουσιάζει στην Ευρωλίγκα, με τους δύο παίκτες να συζητούν για την φετινή σεζόν, αλλά και την εμπειρία τους από την ζωή στην Μόσχα. Μάλιστα, αναφορικά με το δεύτερο συμφώνησαν, ότι τους ενοχλεί το σκοτάδι που επικρατεί από νωρίς στην ρωσική πρωτεύουσα.

«Είναι ιδιαίτερη η σεζόν με τόσες υποχρεώσεις λόγω του κορονοϊού. Οφείλω να εκθειάσω την Euroleague που καταφέρνει και τρέχει τη διοργάνωση. Μακάρι να γυρίσουν και οι φίλαθλοι κάποια στιγμή», δήλωσε αρχικά ο Γεωργιανός πάουερ φόργουορντ.

Για την απόφασή του να αφήσει μετά από 6 χρόνια την Μπασκόνια: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Η κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος ολοκλήρωσε την παρουσία μου εκεί. Είχα όνειρο να πανηγυρίσω το πρωτάθλημα με την Μπασκόνια και από τη στιγμή που το πέτυχα, ήθελα να δοκιμάσω στο πιο ψηλό επίπεδο»

Για τη Μόσχα τόσο ο Χάινς όσο και ο Σενγκέλια συμφώνησαν: «Δεν μπορούσα να συνηθίσω τον καιρό και το σκοτάδι. Πηγαίνω για προπόνηση μεσημέρι και είναι νύκτα. Επίσης είναι μικρά τα σπίτια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…