Κεντρική Λάρισα Ρεκόρ καριέρας και… διπλή προσπέραση του Γερομιχαλού

Ρεκόρ καριέρας και… διπλή προσπέραση του Γερομιχαλού

Geromihalos1101212

Το Λαύριο επικράτησε της Λάρισας στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής και του πρώτου γύρου της Basket League, με τον Πέτρο Γεςρομιχαλό να ξεχωρίζει. Ο παίκτης της ομάδας του Χρήστου Σερέλη ξεπέρασε δύο παίκτης στην λίστα με τους παίκτες με τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ, ενώ ισοφάρισε και το ρεκόρ καριέρας του στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Ο Πέτρος Γερομιχαλός έδωσε τέσσερις δεύτερες επιθέσεις στο Λαύριο Megabolt στη νίκη του επί της Λάρισας Bread Factory και με αυτές «σκαρφάλωσε» δύο θέσεις στη λίστα των παικτών με τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ στην ιστορία της ομάδας της λαυρεωτικής στη Stoiximan Basket League.

Ο Γερομιχαλός διανύει τη δεύτερη σεζόν του στο Λαύριο Megabolt και έφτασε σήμερα τα 41 επιθετικά ριμπάουντ με τα οποία ανέβηκε στην 6η θέση της σχετικής λίστας, ξεπερνώντας τον Άσλεϊ Χάμιλτον (38) και τον Μίλαν Μιλόσεβιτς (40).

Παράλληλα, ο 26χρονος φόργουορντ ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στην κατηγορία με τα τέσσερα επιθετικά ριμπάουντ που είχε, επίδοση στην οποία έφτασε και πέρυσι στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Κατά τα άλλα…

*Το παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ήταν αυτό με τη χαμηλότερη παραγωγικότητα πόντων, αφού Λάρισα Bread Factory και Λαύριο Megabolt σημείωσαν 124 πόντους, τέσσερις λιγότερους από εκείνους που είχαν στο ματς της 3ης αγωνιστικής Μεσολόγγι Baxi και Ιωνικός Hellenic Coin (62-66).

*Αν και ήταν η ηττημένη του σημερινού αγώνα, η Λάρισα Bread Factory «έγραψε» ένα ρεκόρ περιόδου για τη Stoiximan Basket League. Ήταν αυτό των 17 επιθετικών ριμπάουντ με τα οποία τελείωσε το παιχνίδι, ξεπερνώντας κατά ένα την προηγούμενη καλύτερη επίδοση που μοιράζονταν ο Ιωνικός Hellenic Coin από την 4η και το Περιστέρι από την 6η αγωνιστική.

*Ο Κώστας Παπαδάκης έκανε την πιο παραγωγική, επιθετικά, εμφάνιση του. Σημείωσε 14 πόντους, δύο περισσότερους από το παιχνίδι στο Περιστέρι. Αυτή ωστόσο δεν είναι και η κορυφαία επίδοση της καριέρας του στη Stoiximan Basket League καθώς είχε 17 πόντους ως παίκτης του Κολοσσού H Hotels στο ματς της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος 2016-17 απέναντι στον Προμηθέα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …