Κεντρική NBA “Καρφιά” αναλυτή του ESPN για τον Γιάννη: “Γιατί δεν μάρκαρε τον Ντουράντ;”
NBA

“Καρφιά” αναλυτή του ESPN για τον Γιάννη: “Γιατί δεν μάρκαρε τον Ντουράντ;”

125f0bff durant giannis

Οι Νετς των Χάρντεν και Ντουράντ πήραν το παιχνίδι κόντρα στους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με γνωστό αναλυτή του ESPN και πρώην παίκτη των Μπουλς να ρίχνει μπηχτές για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα τελευταία κρίσιμα λεπτά.

Συγκεκριμένα, ο Τζέι Ουίλιαμς, αναρωτήθηκε “που είναι ο Γιάννης” απορώντας και γιατί δεν μάρκαρε τον Κέβιν Ντουράντ στο φινάλε του αγώνα, όπως και γιατί δεν πήρε πάνω του την τελευταία επίθεση των Μπακς και προτιμήθηκε να την πάρει ο Μίντλετον.

Αναλυτικά:

«”Πού είναι ο Γιάννης;”. Αυτό το ερώτημα έχω. Δεν με ενδιαφέρει πλέον τι κάνουν οι Μπακς στη regular season. Είχαν δύο φορές το καλύτερο ρεκόρ, για δύο σερί χρόνια. Με ενδιαφέρει ότι ο Γιάννης, ο περσινός κορυφαίος αμυντικός, δεν μάρκαρε τον Κέβιν Ντουράντ στο φινάλε χθες το βράδυ. Αυτό το ματσάρισμα θέλουν να δουν όλοι. Όλοι μετά το τέλος της σεζόν έλεγαν για το γεγονός πως ο Γιάννης δεν μαρκάρει τους αντίπαλους καλύτερους παίκτες. 

Επίσης, στο φινάλε των αγώνων έχω βαρεθεί να βλέπω τον Γιάννη να είναι το καλό παιδί. Έχουμε δει την μεταμόρφωση ανθρώπων όπως ο Κέβιν Ντουράντ ή ο Λεμπρόν Τζέιμς, που έγιναν οι “κακοί”. Ζητούν την μπάλα μέσα στο παιχνίδι. Ο κόουτς “Μπαντ” στην τελευταία φάση σχεδίασε ένα σύστημα για τον Κρις Μίντλετον. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Αμερική, που παίρνει 45 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο, ο Γιάννης, έχει έρθει η ώρα να πει: “Όχι κόουτς ‘Μπαντ’. Δώσε μου την αναθεματισμένη μπάλα. Ήρθε η ώρα να τελειώσω εγώ το παιχνίδι, όπως ξέρω να το κάνω”. Αυτό περίμενα χθες βράδυ, βλέποντας το ματς Νετς – Μπακς”».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…