Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Ψαρράκης: “Είχαμε απωθημένο να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό”

Ψαρράκης: “Είχαμε απωθημένο να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό”

GIANNIS PSARAKIS

Ο πρόεδρος του Λαυρίου, Γιάννης Ψαρράκης, μίλησε στην εκπομπή Overplay και στους Νίκο Παπαδογιάννη και Γιάννη Ψαράκη για τη φετινή πορεία της ομάδας του Λαυρίου.

Για τις συνεχόμενες νίκες της ομάδας απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ανέφερε«Γίνανε όλα τόσο γρήγορα. Η μια νίκη μετά την άλλη γίνανε με ομάδες που η μια ήταν καλύτερη από την άλλη. Λέγαμε πάμε λίγο παραπάνω. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπήρχε το να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και το κάναμε. Τώρα πάμε για το παιχνίδι με τη Λάρισα. Είναι μια δυνατή ομάδα και η βαθμολογική της θέση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Και έρχεται μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού που εδώ πρέπει να κερδίσεις. Όταν είσαι τόσα χρονιά σε αυτόν το χώρο υπάρχουν απωθημένα. Στην πορεία μας πάντα λέγαμε με τον Σερέλη ότι έχουμε κερδίσει όλες τις ομάδες εκτός από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Όποτε ένα απωθημένο έφυγε. Το Λαύριο μια χρονιά υποβιβάστηκε λόγω του Παναθηναϊκού, το λέμε ξεκάθαρα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα εκδίκησης, ούτε καν. Να στο πω διαφορετικά να κερδίζαμε τα ματς που έπρεπε για να μέναμε».

Για τη δύσκολη περίοδο με τα κρούσματα κορωνοϊού δήλωσε: «Πέρα από τα κρούσματα στην ομάδα υπήρχαν και κρούσματα στο προσωπικό του σταδίου. Σταματήσαμε τις προπονήσεις. Τι να κάνουμε κιόλας με 12 παίκτες εκτός. Τα παιδιά τα οποία περάσανε κορωνοϊό είχανε θέματα. Είχαμε δύσπνοιες και δεν μπορούσαν να τρέξουν».

Όσον αφορά τον προπονητή της ομάδας, Χρήστο Σερέλη τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Το μεγάλο ταλέντο του Σερέλη άλλα και του Παπαδόπουλου είναι το σκάουτινγκ και το πως ανακαλύπτουν νέα ταλέντα. Το πιστεύω πως είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής. Κάθε χρόνο χωρίς μπάτζετ ανακαλύπτει νέα ταλέντα. Δεν μπορεί να υπάρχει πάντα κάποιος να βάζει λεφτά. Εμείς που είμαστε από μια μικρή πάλη και δεν πουλάμε δεν είμαστε πιασάρικη ομάδα. Ούτε υπάρχουν οι άπειροι επιχειρηματίες να δίνουν κάθε χρόνο. Όταν λοιπόν πρέπει να προσαρμοστείς σε ένα μικρό μπάσκετ και κάθε χρόνο βγάζεις νέα ταλέντα είναι πολύ σημαντικό. Υπήρχαν ομάδες που στήθηκαν πάνω σε παίκτες που έπαιξαν πρώτα στο Λαύριο. Είμαστε έκτη χρονιά στην Α1. Πέρα από την προπέρσινη χρονιά που γίνανε όλα λάθος. Ακολουθούμε το ίδιο μοντέλο με πέρσι».

Κλείνοντας για το γεγονός πως έχει αφιερώσει τόσο χρόνο στην ομάδα είπε: «Τι κερδίζω δεν ξέρω. Ίσως είναι ματαιοδοξία. Κάποιοι τα τρώνε στα μπουζούκια, άλλοι παίρνουν βίλες εγώ τα τρώω στο μπάσκετ. Το χόμπι σου μπορείς να το ξοδεύεις όπως θέλεις. Είναι επιλογή του καθενός. Φέτος δεν μπορώ να είμαι ενεργός όπως τις άλλες χρονιές λόγω πολλών υποχρεώσεων. Κάναμε πλάκα λέγοντας πως αν αυτές τις εμφανίσεις τις κάναμε στο κύπελλο θα το είχαμε πάρει. Άλλα εντάξει κάθε τι είναι διαφορετικό. Βρήκανε τον Παναθηναϊκό σε κακή στιγμή δε θα είναι πάντα έτσι».

Πηγή: Over FM 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …