Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Περιστέρι: Το μυαλό στον Ιωνικό, ατομικό ο Μάντζαρης

Περιστέρι: Το μυαλό στον Ιωνικό, ατομικό ο Μάντζαρης

slider 3E1EF8BF scaled

Στο Περιστέρι δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για χάσιμο με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη να στρέφει την προσοχή της στην εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (30/01) με τον Ιωνικό. Η ομάδα των δυτικών προαστίων ξεκίνησε την προετοιμασία της με μοναδική απουσία να είναι αυτή του Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά:

Μετά την ήττα στο τελευταίο δευτερόλεπτο από την VEF Ρίγα και τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Basketball Champions League, στο Περιστέρι στρέφουν την προσοχή τους πλέον στην Stoiximan Basket League, όπου το Σάββατο (30/1, 17:00) υποδέχονται τον Ιωνικό Νικαίας.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του ανέλυσαν στο βίντεο τον προσεχή αντίπαλο και επισήμαναν στους «κυανοκίτρινους» τα δυνατά και αδύνατα σημεία στο παιχνίδι τους.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Τέλος, πριν την έναρξη της προπόνησης, όλα τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου υποβλήθηκαν στο καθιερωμένο τεστ κορωνοϊού, όπως προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και το οποίο τηρούν με απόλυτη ακρίβεια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Ένα επίτευγμα που δεν το συναντάς συχνά»

Στην έως τώρα πορεία του Περιστερίου αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Μετά την εκτός έδρας …