Κεντρική Basket League Περιστέρι Πεδουλάκης για Καράμπελα: «Δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτό που έγινε»

Πεδουλάκης για Καράμπελα: «Δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτό που έγινε»

Το Περιστέρι πέρασε από τη Θεσσαλονίκη, καθώς κέρδισε τον Άρη μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζώη ΚαράμπελαΟ Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τον νεαρό καλαθοσφαιριστή και σημείωσε ότι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτό που έγινε πριν δύο χρόνια.

Αναλυτικά:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και αμυντικά και επιθετικά. Είχαμε διαστήματα που παίξαμε καλά. Όλα ξεκινούσαν από την άμυνά μας, είχαμε καλή τακτική, αλλά κολλήσαμε στη ζώνη. Είχαμε πρόβλημα χωρίς Μάντζαρη και Χάροου. Κρατάμε νίκη και εμφάνιση, καλή συνέχεια στον Άρη».

Για τον Καράμπελα: «Ο Ζώης δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτό που έγινε πριν δύο χρόνια, σε μια εποχή με τα media που είναι πολλά και επειδή έχουμε ανάγκη από νέα παιδιά, δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Εδώ και ενάμιση μήνα έχει δουλέψει σε άλλες ταχύτητες. Διάβασε την άμυνα, την έσπασε την άμυνα, έκανε λάθη, έκανε και σωστά. Λάθη θα κάνει, δεν γίνεται να μην κάνει όταν έχει τη μπάλα και παίρνει αποφάσεις. Έκπληξη δεν είναι για μας. Αν το παιδί δουλεύει μπορεί να είναι κομμάτι της ομάδας. Είναι παιδί που θέλει δουλειά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι

Δειτε επισης

Περιστέρι: Παραμένει εκτός προπονήσεων ο Χάγκινς

Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Τζος Χάγκινς που ταλαιπωρείται από τραυματισμό εδώ και ημέρε…