Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παρτιζάν: Τελειώνει ο ΜακΙντάιρ που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό!

Παρτιζάν: Τελειώνει ο ΜακΙντάιρ που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό!

3cc41ef97ca436392105bb9652d79133 XL

Μια ανάσα από την αποχώρηση του από την Παρτιζάν είναι ο Κόντι Μίλερ ΜακΙντάιρ, το όνομα του οποίου το προηγούμενο διάστημα απασχόλησε τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα στην σερβική ομάδα, και σύμφωνα με την “Mozzartsport” αναμένεται πολύ σύντομα να αποτελέσει παρελθόν.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που είναι πολύ πιθανόν να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός ήταν στην λίστα του Τριφυλλιού εδώ και καιρό, ωστόσο το συμβόλαιο του με τους Σέρβους έκανε απαγορευτική την περίπτωση του.

Φυσικά, το φλερτ των δύο πλευρών υπήρχε πριν την έλευση του Όντεντ Κάτας στους Πράσινους, ωστόσο με δεδομένη την πρόθεση του Ισραηλινού κόουτς να αποκτήσει έναν καθαρό οργανωτή, δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον να αναθερμανθεί.

Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, πάντως ο ΜακΙντάιρ μπορεί να αποτελέσει μια βασική βοήθεια στην οργάνωση του παιχνιδιού της ομάδας και στο υπόλοιπο της Ευρωλίγκας, αλλά κυρίως στις εγχώριες διοργανώσεις για το Τριφύλλι.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …