Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Διευκρινιστική ανακοίνωση για την ΑΜΚ

ΠΑΟΚ: Διευκρινιστική ανακοίνωση για την ΑΜΚ

H αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει εδώ και δύο βδομάδες, με την ομάδα να δίνει στην δημοσιότητα διευκρινιστική ανακοίνωση αναφορικά με την διαδικασία κατάθεσης χρημάτων. Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι είναι απαραίτητη η δήλωση των στοιχείων του κάθε καταθέτη.

Αναλυτικά:

Με την συμπλήρωση δύο εβδομάδων από την έναρξη της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, θέλουμε πρωτίστως να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την στήριξη και τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για την ομάδα. Δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά γιατί ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ…

Είναι αναγκαίο να ζητήσουμε από όλους να ακολουθήσουν πιστά τη διαδικασία και κάθε φορά που καταθέτουν χρήματα για την συμμετοχή τους στην ΑΜΚ να προσθέτουν τα στοιχεία τους, δηλαδή ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο. Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα για την επικοινωνία που πρέπει να υπάρξει μεταξύ μας, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Παρακαλούνται όσοι φίλαθλοι δεν έχουν βάλει τα πλήρη στοιχεία τους να επικοινωνήσουν άμεσα με την ΚΑΕ, ώστε να μπορέσει να γίνει η εγγραφή τους.

Είναι σημαντικό επίσης οι φίλοι του ΠΑΟΚ να προτιμούν, όπου αυτό είναι δυνατό, μεταφορά χρημάτων μέσω της ίδιας τράπεζας, ώστε να αποφεύγονται πρόσθετες χρεώσεις.

Στο τέλος της διαδικασίας θα αποσταλεί σε όλους τους μετόχους βεβαίωση που θα μπορούν να την εκτυπώσουν.

Πληροφορίες και επικοινωνία: 2310-472561, 2310-472551 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-18:00) & help-desk@paokbc.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Ο Γκρίφιν, το double-double και το «11άρι» των ασίστ

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης του ΠΑΟΚ στη Λάρισα, τελειώνο…