Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Σύνθημα νίκης με Χίμκι από Παπαγιάννη, Σαντ-Ρος! (vid)

Παναθηναϊκός: Σύνθημα νίκης με Χίμκι από Παπαγιάννη, Σαντ-Ρος! (vid)

papagiannis

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (21/01 21:00) την Χίμκι για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τους Γιώργο Παπαγιάννη και Χάουαρντ Σαντ-Ρος να δίνουν το σύνθημα για την επιστροφή στις νίκες. Οι δύο παίκτες της ομάδας του Όντεντ Κάτας τόνισαν ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, ωστόσο δήλωσαν ότι με ενότητα και συγκέντρωση στην άμυνα μπορούν να φτάσουν στην νίκη.

Αναλυτικά:

«Η Χίμκι θα έρθει προετοιμασμένη 100%. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουν αλλάξει προπονητή και σίγουρα θα έρθουν προετοιμασμένοι για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε από την άμυνα να δείξουμε και να βγάλουμε πάρα πολλή ενέργεια και να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς».

Από την πλευρά του, ο Κουβανός γκαρντ σχολίασε: «Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, κυρίως λόγω του τι συμβαίνει γύρω μας. Η αλλαγή προπονητή, η αλλαγή νοοτροπίας των παικτών. Ελπίζω να μπορέσει η ομάδα να μείνει ενωμένη για μία ακόμα φορά να συνεχίσει να παλεύει και παρόλες τις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας να μπορέσουμε να είμαστε μαζί, να παλέψουμε και να φέρουμε άλλη μια νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ»

Στα ερχόμενα παιχνίδια της Euroelague, αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν. «Αγχώθηκε» για τρία δεκ…