Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός-Χίμκι: Βουγιούκας αντί Παπαγιάννη, με… ενδεκάδα οι Ρώσοι!

Παναθηναϊκός-Χίμκι: Βουγιούκας αντί Παπαγιάννη, με… ενδεκάδα οι Ρώσοι!

vougioukas papagiannis panathinaikos

Ο Ίαν Βουγιούκας θα είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Γιώργου Παπαγιάννη στην δωδεκάδα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με την Χίμκι στο κλειστό “Νίκος Γκάλης”. Ο Μεγαρίτης σέντερ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας, με τον Βουγιούκα να παίρνει την θέση του στην δωδεκάδα.

Παράλληλα, εκτός μάχης είναι για ακόμα ένα παιχνίδι και ο αρχηγός του Τριφυλλιού, Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει στο γόνατο.

Πολλά προβλήματα έχει και η ομάδα του Μάλτσεφ, καθώς είναι αναγκασμένη να παραταχθεί με 11 παίκτες κόντρα στους πράσινους. Συγκεκριμένα, εκτός μάχης είναι Σβεντ, Βιάλτσεφ, Μπούκερ, Τίμα, αλλά φυσικά και χωρίς τους Μονρό, Γερέμπκο οι οποίοι ουσιαστικά έχουν τεθεί εκτός ομάδας.

Αναλυτικά οι δωδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Κάτας): Μακ, Μποχωρίδης, Όγκουστ, Κασελάκης, Βουγιούκας, Καλαϊτζάκης, Φόστερ, Νέντοβιτς, Ουάιτ, Μήτογλου, Μπέντιλ και Σαντ-Ρος.

Χίμκι (Μάλτσεφ): ΜακΚόλουμ, Καράσεφ, Ζάιτσεφ, Καντόσνικοφ, Μόνια, Σαράποφ, Οντικόνοφ, Βορόνοφ, Γιόβιτς, Μπέρτανς και Μίκι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…