Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός – Χίμκι: Παιχνίδι ουραγών κι αποδεκατισμένων

Παναθηναϊκός – Χίμκι: Παιχνίδι ουραγών κι αποδεκατισμένων

nemanja nedovic panathinaikos opap athens eb20 0 e1610104262716

Η επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό (21:00, NOVASPORTS 1HD), όταν υποδέχεται την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, Χίμκι στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Στο ντεμπούτο του Όντεντ Κάτας στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» γνώρισαν μία βαριά ήττα, με διαφορά 26 πόντων (100-74) στην Κωνσταντινούπολη την προηγούμενη εβδομάδα. Στο μικρό χρονικό διάστημα που έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία, ο Ισραηλινός τεχνικός προσπάθησε να περάσει κάποια από τα στοιχεία της φιλοσοφίας του, η οποία εμπεριέχει γρήγορο επιθετικό παιχνίδι και έμφαση στην άμυνα.

Τα προβλήματα είναι, πάντως, πάρα πολλά και για τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς τον αρχηγό του, Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά και τον Γιώργο Παπαγιάννη που τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση.

Προβλήματα και για τη Χίμκι, η οποία έφτασε αυθημερόν στην Αθήνα, χωρίς τους Σβεντ, Μπούκερ, Τίμα και Βιάλσεφ. Οι δύο πρώτοι αποτελούν και τους καλύτερους παίκτες της.

Η ρωσική ομάδα προέρχεται από αρνητικό σερί 12-0 και θα έχει υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο της τον Αντρέι Μάλτσεφ.

Διαιτητές του αγώνα Παναθηναϊκός-Κίμκι ορίστηκαν οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Γιακούμπ Ζαμοίσκι (Πολωνία) και Σεφί Σεμές (Ισραήλ).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …