Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Παίκτες Κολοσσού: “H διακοπή των Πρωταθλημάτων δημιουργεί πρόβλημα σωματικό και ψυχολογικό” (vid)

Παίκτες Κολοσσού: “H διακοπή των Πρωταθλημάτων δημιουργεί πρόβλημα σωματικό και ψυχολογικό” (vid)

3074628

Μήνυμα στήριξης στους παίκτες των μικρότερων κατηγοριών που απέχουν εδώ και αρκετό από τις προπονήσεις και τους αγώνες έστειλαν μετά την νίκη επί του Περιστερίου οι παίκτες του Κολοσσού. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε εκπροσωπώντας και τους συμπαίκτες του ο Βασίλης Ξανθόπουλος, η κατάσταση αυτή δημιουργεί πρόβλημα και σωματικό αλλά και ψυχολογικό.

Αναλυτικά:

«Μιλάω εκ μέρους όλων, δεν ήθελα να είμαι μόνος μου. Είμαστε τυχεροί που παίζουμε ακόμα μπάσκετ, είμαστε μαζί με όλα τα παιδιά από τις μικρότερες κατηγορίες που έχουν σταματήσει για δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο. Δεν είναι δική μας δουλειά να πούμε ότι πρέπει να ξεκινήσουν, όμως όλο αυτό που συμβαίνει δημιουργεί πρόβλημα σωματικό και ψυχολογικό, αυτή είναι η ζωή τους. Δεν θέλω να σκεφτώ ότι εγώ ή οι συμπαίκτες μου θα σταματήσουμε να παίζουμε μπάσκετ εξαιτίας του κορονοϊού. Ελπίζω να βρεθεί λύση, είμαστε μαζί με αυτά τα παιδιά» 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Ο Πιτίνο τώρα και σε… «πρόεδρος»

Μόνο ως παίκτη δεν μπορέσαμε να δούμε τον Πιτίνο στην Ελλάδα. Τον «γνωρίσαμε» (από κοντά, …