Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ουάιτ: «Αυτά μας τραβούσαν… πίσω»

Ουάιτ: «Αυτά μας τραβούσαν… πίσω»

white pao valencia

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στην Τουρκία και γνώρισε βαριά ήττα από τη Φενέρμπαχτσε. Ο Άαρον Ουάιτ στις δηλώσεις του στάθηκε στα πολλά λάθη τους και τόνισε ότι αυτά τους τραβούσαν πίσω.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Nova:

«Ήταν ένα παιχνίδι με πολλά σερί. Μπήκαμε καλά, αλλά μετά δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τη Φενέρ. Όταν μια ομάδα πετυχαίνει 100 πόντους είναι δύσκολο να μείνεις κοντά. Ξέρετε την κατάσταση με την έλευση του καινούργιου προπονητή. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε τη δουλειά και να βελτιωθούμε.

Μας πλήγωσαν τα λάθη μας. Κάθε φορά που είχαμε το μομέντουμ, αυτά μας… τραβούσαν πίσω. Πρέπει να ελέγχουμε την μπάλα και να είμαστε ήρεμοι, ώστε να βρίσκουμε καλά σουτ στην επίθεση. Ακόμα και όταν δεν τα βάζουμε, να έχουμε πιθανότητες να πάρουμε το επιθετικό ριμπάουντ

Είναι επιτυχημένος και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Ο νέος προπονητής ξέρει σε τι κατάσταση είμαστε και έχει την αυτοπεποίθηση που πρέπει, κάτι μου αρέσει πάνω του. Θα πάρει χρόνοι για να τον μάθουμε κια να μας μάθει. Πρέπει να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα

Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι όταν έχουμε τη μπάλα και να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις. Είναι ένα από τα στοιχεία που πρέπει να αλλάξουμε για να έχουμε καλύτερες πιθανότητες στην επίθεση. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να βρούμε πλεονέκτημα από την σκληράδα μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …