Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ο Πολυτάρχου ενισχύει την ΑΕΚ

Ο Πολυτάρχου ενισχύει την ΑΕΚ

politarxou

Στο «πάνθεον» του «βιβλίου Ιστορίας» της «Βασίλισσας», το όνομα Μιχάλης Πολυτάρχου, έχει «καταχωρηθεί» στις ολόχρυσες σελίδες τoυ.

Ο νυν άσος του Αιγάλεω, και πρώην δημοφιλής αρχηγός της ΑΕΚ στα «πέτρινα», αλλά και την πρώτη χρονιά με την επιστροφή της στη Basket League, δήλωσε στο aekbc.gr μετά τη σημερινή προπόνηση στην οποία έλαβε μέρος:

«Είναι μεγάλη μου χαρά, που σ’ αυτή τη δύσκολη φάση, κλήθηκα να βοηθήσω την ομάδα της καρδιάς μου. Όπως είχα δηλώσει και παλαιότερα, είμαι «στρατιώτης» της ΑΕΚ και θα είμαι πάντα παρών όποτε κι αν μου ζητηθεί να βοηθήσω τον σύλλογο, που αγάπησα. Δεν είμαι ένας απλός πρώην αθλητής της. Και ξέρετε, ότι μ’ αυτή την «οπαδική ταυτότητα» αγωνίζομαι οπουδήποτε εδώ και χρόνια. Όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα λοιπόν για να έρθω, είπα το ναι, ως «στρατιώτης» της ΑΕΚ, δίχως δισταγμό. Χαρά και τιμή μου αυτή η πρόσκληση.

Θα βοηθήσω όσο μπορώ και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα, η οποία βεβαίως έκανε μεγάλα βήματα μπροστά από το 2015. Έφτασε ξανά σε εγχώρια και ευρωπαϊκά τρόπαια. Έφτασε να είναι ηγέτιδα δύναμη εντός και εκτός παρκέ. Είναι αυτονόητο, ότι παρακολουθώ την πορεία του οργανισμού και χαίρομαι πολύ. Νιώθω υπερήφανος, που στο ξεκίνημα της αναγέννησης ήμουν παρών. Όπως νιώθω υπερήφανος, που μαζί με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τα λοιπά στελέχη δώσαμε στα δύσκολα χρόνια μια γενναία και έντιμη μάχη και πετύχαμε την επιστροφή της ομάδας μας εκεί, που ανήκει.

Όσο με θέλει η ομάδα και ο προπονητής, είτε ένα λεπτό στην προπόνηση, είτε περισσότερο, θα είμαι εδώ. Είναι αλήθεια, ότι κάποιο… κακό μάτι έβλαψε την ομάδα μας. Εύχομαι από καρδιάς όλοι οι παίκτες, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα να επιστρέψουν όσο πιο γρήγορα υγιείς. Τους έχει ανάγκη η ΑΕΚ για να κάνει επιτέλους μία κανονική προπόνηση και για να διεκδικήσει ξανά και «επί ίσοις όροις» τους υψηλούς στόχους της σε όλες τις διοργανώσεις, που αξίζει και μπορεί.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω το Αιγάλεω, τον πρόεδρό του, τον κύριο Γιαννούλη Καλλίλα, αλλά και τον κόουτς Αλέξανδρο Ζαβό, οι οποίοι μου έδωσαν την άδεια για να βοηθήσω στις προπονήσεις της ΑΕΚ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…