Κεντρική Basket League Άρης Ο Άρης ανέλυσε το Μεσολόγγι

Ο Άρης ανέλυσε το Μεσολόγγι

LITTLE ARIS

Ο Άρης αντιμετωπίζει εντός έδρας το Μεσολόγγι και θέλει μόνο τη νίκη για να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα και να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις.

Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων, λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι, ανέλυσαν το προφίλ του αντιπάλου της ομάδας.

Αναλυτικά:

Στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου, ο ΑΡΗΣ φιλοξενεί σήμερα (23/01, 17:00, ΕΡΤFLIX) το Μεσολόγγι BAXI, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Η νεοφώτιστη ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας το ίδιο ρεκόρ με τους «κίτρινους», 3 νίκες και 8 ήττες.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του Μεσολογγίου, με την αποχώρηση του Chad Brown και τη λύση της συνεργασίας με τον Jazzmarr Ferguson. Ο Γάλλος center, Darel Poirier (23, 2,08) και ο Toddrick Gotcher (27, 1,93) είναι οι αντικαταστάτες των δυο παικτών, που ξεκίνησαν τη σεζόν. Ο Gotcher, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Κόροιβο και τον Ήφαιστο Λήμνου, σκοράρει 26,5 πόντους, μέσο όρο, σε δυο αναμετρήσεις. Ο Poirier σημείωσε 16 πόντους στο ντεμπούτο του, στην ήττα (96-87) της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ, την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Ο Devonte Green με 16,1 πόντους, κατά μέσο όρο, ανά αγώνα είναι ο πρώτος σκόρερ του αντιπάλου της ομάδας μας. Ο Αμερικανός guard, πάντως, απουσίασε από τα τελευταία παιχνίδια, λόγω ενός τραυματισμού.

Το Μεσολόγγι απέκτησε πρόσφατα τον Αλέξανδρο Σταματογιάννη (23, 2,04) για να καλύψει το κενό του αρχηγού του, Γιάννη Σαχπατζίδη, ο οποίος τραυματίστηκε. Στον πάγκο της ομάδας, που έχει έδρα το Αγρίνιο βρίσκεται ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Στον αγώνα της πρεμιέρας, το Μεσολόγγι είχε επικρατήσει με 73-70, χάρη σε τρίποντο του Green στην εκπνοή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…