Κεντρική Basket League Άρης O Άρης αναλύει το προφίλ του Παναθηναϊκού

O Άρης αναλύει το προφίλ του Παναθηναϊκού

panathinaikos omadiki

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (17/01 18:00) τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής αναμέτρησης των δύο ομάδων για την 4η αγωνιστική της Basket League. Οι Κίτρινοι μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ανέλυσαν το προφίλ των Πράσινων, ξεχωρίζοντας τον πρώτο σκόρερ Νέντοβιτς, τον Μποχωρίδη που επιστρέφει στο Παλέ, αλλά και τον νέο τεχνικό της ομάδας, Όντεντ Κάτας.

Αναλυτικά:

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται σήμερα (17/01, 18:00, ΕΡΤ3) τον Παναθηναϊκό, σε εξ αναβολής αναμέτρηση, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Η αθηναϊκή ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με ρεκόρ οκτώ νικών και μιας ήττας.

Πρώτος σκόρερ του αντιπάλου των «κίτρινων» είναι ο Nemanja Nedovic (29, 1,91), πετυχαίνοντας 16 πόντους, κατά μέσο όρο, ανά αγώνα. Ο Σέρβος guard είναι δεύτερος πιο εύστοχος παίκτης του πρωταθλήματος στα σουτ τριών πόντων με ποσοστό 57,1% και δεύτερος σε εύστοχα τρίποντα (24). Ο Ιωάννης Παπαπέτρου (26, 2,07) σημειώνει 12,7 πόντους. Ο Γιώργος Παπαγιάννης (23, 2,18) μετράει 12 πόντους, 5,8 ριμπάουντ και 1,2 κοψίματα (τέταρτος μπλοκέρ στην Α1) και είναι ο πρώτος σε αξιολόγηση παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Ντίνος Μήτογλου (25, 2,10) προσφέρει 10,3 πόντους και 5,8 ριμπάουντ και είναι μαζί με τον Παπαγιάννη οι καλύτεροι ριμπάουντερ της ομάδας.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης (26, 1,96) επιστρέφει στο «Nick Galis Hall», ως αντίπαλος της ομάδας, στην οποία πέρασε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της και φτάνοντας στο σημείο να διατελέσει αρχηγός της, τις προηγούμενες σεζόν. Ο Ντίνος Μήτογλου και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης (22, 2,02) έχουν περάσει από τα μικρά τμήματα του ΑΡΗ.

Προπονητής του Παναθηναϊκού, εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα, είναι ο Ισραηλινός Oded Kattash, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε παίκτης της αθηναϊκής ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…