Κεντρική NBA NBA: Μπάρκλεϊ και Ο’ Νιλ διαφώνησαν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)
NBA

NBA: Μπάρκλεϊ και Ο’ Νιλ διαφώνησαν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

antetokounmpo4

Διαφωνία για την συνολική απόδοση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA είχαν Σακίλ Ο’ Νιλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ. Οι δύο παλαίμαχοι θρύλοι του αμερικανικού μπάσκετ συζήτησαν στο πλατό του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου TNT μετά την ήττα των Μπακς στο Μιλγουόκι κόντρα στους Λέικερς (106-113).

Ο Μπάρκλεϊ είπε πως ο Γιάννης πρέπει να γίνει συνολικά καλύτερος παίκτης και ο Σακίλ του απάντησε πως πρέπει να αλλάξει η συνολική στρατηγική των Μπακς κι όχι ο Αντετοκούνμπο.

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρέπει να βελτιωθεί, να γίνει καλύτερος. Δεν μου αρέσει καθόλου να κριτικάρω έναν παίκτη. Είναι σίγουρα πολύ καλό παιδί, αλλά έχει δρόμο μπροστά του ως παίκτης. Έχουν χάσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο τις δύο τελευταίες σεζόν στα playoffs. Δεν πέρασαν από τους Τορόντο Ράπτορς πριν δύο χρόνια και η επίθεσή τους στο μισό γήπεδο ακόμη δεν είναι καλή.

Θα ήθελα να δω τον Γιάννη να παίζει περισσότερο στο ποστ και γιατί όχι να τον δω δουλεύει με τον Κέβιν ΜακΧέιλ ή τον Κέβιν Γκαρνέτ γιατί οι επιθετικές του επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες. Πρέπει να βελτιωθεί σίγουρα και από τη γραμμή των βολών. Αποφάσισε να μείνει στο Μιλγουόκι, δεν είναι ο λόγος που οι Μπακς χάνουν αλλά ναι έχει μέρος της ευθύνης» είπε ο Μπάρκλεϊ.

Ο Σακίλ του Ο’ Νιλ απάντησε χαρακτηριστικά: «Σε αυτά που λες δεν βρίσκω κάποιο νόημα. Ο Γιάννης δεν φταίει. Δεν μπορεί να τον βάζεις εκεί και να περιμένεις να περάσει. Η στρατηγική φταίει και πρέπει να αλλάξει. Το να δουλέψει με τον ΜακΧέιλ ή τον Γκαρνέτ δεν θα τον βοηθήσει κάπου. Ο λόγος; Δεν είναι τέτοιος παίκτης».

Δείτε εδώ τη διαφωνία των δυο θρύλων του μπάσκετ:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…