Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μπιτς: “Τα ντέρμπι τα παίρνει αυτός που τα θέλει περισσότερο”

Μπιτς: “Τα ντέρμπι τα παίρνει αυτός που τα θέλει περισσότερο”

beech paok

Λίγες ώρες μείνανε για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Μπο Μπιτς, μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στο παιχνίδι τονίζοντας ότι αυτός που το θέλει περισσότερο κερδίζει αυτά τα ματς, ενώ αναφέρθηκε και στα χιόνια αλλά και στην σταδιακή άρση του lockdown.

Αναλυτικά:

Παιχνίδι 12ο, εναντίον του Ηρακλή 23/1/2021,

Τελικά επιστρέφουμε στη δράση! Είναι σαν να έχει περάσει πολύς καιρός από το τελευταίο μας παιχνίδι, αλλά ο χρόνος μεταξύ των αγώνων μας έδωσε την ευκαιρία να βελτιωθούμε σε τομείς που είχαμε αδυναμίες, καθώς και να κατανοήσουμε τον αντίπαλό μας αυτό το Σαββατοκύριακο, τον Ηρακλή, ακόμα καλύτερα.

Είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι για τη Θεσσαλονίκη, το οποίο σημαίνει πολλά. Η ένταση και η πίεση και από τις δύο πλευρές θα είναι τεράστια και για τα 40 λεπτά. Πρέπει να βρούμε πολλή ενέργεια και να διατηρήσουμε αυτήν την ενέργεια για ολόκληρο το παιχνίδι. Όλα καταλήγουν στο ποιος θέλει περισσότερο το παιχνίδι, έτσι λειτουργούν τα ντέρμπι!

Όσον αφορά τις τελευταίες δύο εβδομάδες από το τελευταίο μας παιχνίδι, προσπάθησα να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω. Παίζοντας βιντεοπαιχνίδια με τους συμπαίκτες μου στον ελεύθερό μας χρόνο.

Προσπαθώντας να παραμείνουμε ζεστοί, ιδιαίτερα την ημέρα που χιόνισε. Εκείνη ήταν μία πολύ δροσερή ημέρα! Δεν είμαι οπαδός του κρύου και του χιονιού, αλλά είναι πάντα ωραίο να βλέπω να συμβαίνει. Χαίρομαι όμως που δεν χιονίζει συχνά.

Τα πράγματα αρχίζουν να ανοίγουν ξανά στην πόλη κι αυτό είναι φοβερό! Ανυπομονώ να μπορέσω να περπατήσω και να δούμε την πόλη ξανά! Ελπίζουμε ότι ο Covid αρχίζει να φεύγει ΓΙΑ ΚΑΛΟ!

Ξέρετε ποια είναι η συμφωνία μας. Θα τα πούμε σύντομα και μέσα στην εβδομάδα, με το επόμενο #BeechBlog

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …