Κεντρική Διεθνή Μίροτιτς: “‘Ένοιωσα ότι η Μπαρτσελόνα είναι περισσότερο από μια ομάδα”

Μίροτιτς: “‘Ένοιωσα ότι η Μπαρτσελόνα είναι περισσότερο από μια ομάδα”

Μίροτιτς Μπαρτσελόνα

Ο Νίκολα Μίροτιτς επέστρεψε μετά από δύο βδομάδες απουσίας από τις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα για προσωπικούς λόγους και θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους Καταλανούς. Συγκεκριμένα με επιστολή του στα social media ευχαρίστησε την ομάδα του για την στάση της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτές τις μέρες κατάλαβε ότι η Μπαρτσελόνα είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα.

Αναλυτικά:

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και το σεβασμό που μου δείξατε αυτές τις μέρες που δυστυχώς για λόγους αυστηρά προσωπικούς ήμουν μακριά από το γήπεδο.

Ευχαριστώ εκ βαθέων την Μπαρτσελόνα και τη διοίκησή της για τις διευκολύνσεις και το γεγονός ότι ήταν κοντά μου. Τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και το επιτελείο για την κατανόηση και τους συμπαίκτες μου για την αγάπη τους και τη φιλία τους. Σε αυτές τις δύσκολες μέρες μπόρεσα να νιώσω ότι η Μπάρτσα είναι “περισσότερο από μια ομάδα”.

Το μπάσκετ είναι ένα φανταστικό άθλημα που μας κάνει ευτυχισμένους. Έχω όρεξη να ξανασυναντηθώ με την ομάδα και να τους ανταποδώσω τη θετική ενέργεια με την οποία όλοι εσείς οι φίλοι της Μπαρτσελόνα με περιβάλλατε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …