Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Μιλς: “Είμαι 100% δεσμευμένος με την Εθνική, θα είμαι στο Τόκιο”

Μιλς: “Είμαι 100% δεσμευμένος με την Εθνική, θα είμαι στο Τόκιο”

Με τον Πάτι Μιλς να δίνει κανονικά το παρών θα παρουσιαστεί η Εθνική Αυστραλίας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Ο γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς ρωτήθηκε από το ESPN για το συγκεκριμένο θέμα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας για το αν θα ενισχύσει την προσπάθεια της χώρας του λέγοντας ότι είναι 100% δεσμευμένος.

Αναλυτικά:

“Α, είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο! Κανένας δισταγμός. Νομίζω πως όλοι το ξέρουν. Η ομάδα, οι άνθρωποι στην ομοσπονδία, οι παίκτες. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Ούτε ένα γραμμάριο από το αίμα στο κορμί μου λέει κάτι διαφορετικό. Είμαι 100% “δεσμευμένος” με την Εθνική Ομάδα και τους στόχους που έχουμε ως ομάδα.

Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε αυτούς τους στόχους. Έχουμε μια ευκαιρία να πετύχουμε κάτι στο Τόκιο. Όλοι όσοι είμαστε κομμάτι αυτού του προγράμματος αυτή τη στιγμή από τον προπονητή ως τον φροντιστή, όλοι είμαστε προσηλωμένοι και νιώθουμε ακριβώς το ίδιο: Αποφασιμένοι, καίει μια φωτιά μέσα μας, έχουμε την επιθυμία να κάνουμε ότι μπορούμε για να κατακτήσουμε αυτό το χρυσό μετάλλιο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Εθνική Ανδρών: Τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Λευκορωσία

Η Εθνική Ανδρών επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη για έναν σημαντικό αγώνα για την πρόκριση στο …