Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μιλουτίνοφ: “Συναισθηματική στιγμή η επιστροφή στο ΣΕΦ, όμως θέλω να νικήσω”

Μιλουτίνοφ: “Συναισθηματική στιγμή η επιστροφή στο ΣΕΦ, όμως θέλω να νικήσω”

nikola milutinov cska moscow eb20

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε παίκτης του Δεκεμβρίου στην Ευρωλίγκα, και μίλησε στην κάμερα των διοργανωτών για το βραβείο, το σερί της ΤΣΣΚΑ, αλλά και το ρεκόρ του στα επιθετικά ριμπάουντ κόντρα στην Αρμάνι, τονίζοντας ότι πλέον στόχος του είναι να ξεπεράσει το ρεκόρ των 24 ριμπάουντ του Αντώνη Φώτση.

Παράλληλα, ο σέντερ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στον ΣΕΦ τον επόμενο μήνα, τονίζοντας ότι είναι μεν συναισθηματική, επισημαίνοντας παράλληλα, ότι πλέον είναι παίκτης της ΤΣΣΚΑ και θα θέλει να πάρει την νίκη.

Αναλυτικά:

«Eίμαι χαρούμενος για αυτό το βραβείο, αλλά δεν θα το έπαιρνα χωρίς τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου οι οποίοι με βοήθησαν αρκετά. Εγώ απλά ήμουν ένα κομμάτι της ομαδικής δουλειάς.

Οι συνεχόμενες νίκες δεν μας δίνουν κάποιον τίτλο. Σίγουρα διαθέτουμε ποιότητα, αλλά πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να παίξουμε καλύτερα.

Πέρασα τον κορονοϊό και ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα. Επέστρεψε χωρίς δυνάμεις κι ευτυχώς δεν με πίεσε η ομάδα. Πλέον είμαι σε καλή κατάσταση»

Για την επιστροφή του στο ΣΕΦ τον Φεβρουάριο: «θα είναι έντονη συναισθηματική στιγμή για μένα. Εχω πολλούς φίλους και μιλάμε καθημερινά. Πλέον όμως αγωνίζομαι στην ΤΣΣΚΑ και θέλω να νικήσω».

Για το ρεκόρ των επιθετικών ριμπάουντ στο ματς με την Αρμάνι: «Απλά συνέβη, δεν το σκεφτόμουν εκείνη την ώρα. Χάρηκα όταν έμαθα πως είχα σπάσει το σχετικό ρεκόρ. Πλέον στόχος μου είναι να σπάσω το ρεκόρ του Φώτση με 24 ριμπάουντ συνολικά. Θα είναι δύσκολο, αλλά μια μέρα θα τα καταφέρω».

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…