Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μαυροειδής: “Εξωφρενικό αυτό που γίνεται με τους τραυματισμούς”

Μαυροειδής: “Εξωφρενικό αυτό που γίνεται με τους τραυματισμούς”

Η ΑΕΚ υποδέχεται για δεύτερη φορά τον ΠΑΟΚ φέτος μετά την επιτυχημένη ένσταση των Ασπρόμαυρων, με τον Δημήτρη Μαυροειδή να κάνει ειδική αναφορά στους τραυματισμούς. Ο έμπειρος σέντερ της Ένωσης, με αφορμή και τον νέο σοβαρότατο τραυματισμό του Νίκου Γκίκα, τόνισε ότι αυτό που συμβαίνει φέτος είναι εξωφρενικό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Από σήμερα και πριν από κάθε αγωνιστική θα τα λέμε μέσω του blog μου εδώ στην ιστοσελίδα του EΣΑΚΕ. Πριν ξεκινήσω θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στον Νίκο και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα. Ήταν ένας τραυματισμός που μας σόκαρε και ήρθε να προστεθεί στους ήδη πολλούς που αντιμετωπίζουμε.

Είναι κάτι εξωφρενικό αυτό που συμβαίνει με τους τραυματισμούς φέτος και οι περισσότεροι μας το ζούμε για πρώτη φορά. Είμαστε πολύ λίγοι παίκτες, κάποιοι δεν παίζουν καν στη θέση τους και η ομάδα προσπαθεί να βρει τα πατήματά της.

Προερχόμαστε από μια δύσκολη νίκη με αντίπαλο τον Ιωνικό. Ο τραυματισμός του Γκίκα μπορεί να μας άφησε παγωμένους και για αρκετή ώρα να προσπαθούσαμε να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί, ωστόσο, με σοβαρότητα και πλάνο φτάσαμε στην επίτευξη μιας σημαντικής νίκης.

Αύριο, υποδεχόμαστε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό και έχει ανοδική πορεία στο Πρωτάθλημα. Θα χρειαστεί να παρουσιάσουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να πάρουμε ακόμα μια νίκη.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι, ο αθλητισμός δεν αφορά μόνο στη μεγάλη κατηγορία, είτε είναι στο ποδόσφαιρο, είτε στο μπάσκετ. Αφορά σε όλες τις κατηγορίες, ερασιτεχνικά και Ακαδημίες.

Θα πρέπει η Πολιτεία σε συνδυασμό με τη Γενική Γραμματεία, τους λοιμωξιολόγους και όλες τις Ενώσεις να προσπαθήσουν να ανοίξουν τις υπόλοιπες κατηγορίας, μαζί με τις Ακαδημίες, πάντα με τον σωστό τρόπο, εφόσον το επιτρέπει η πορεία της πανδημίας. Ο αθλητισμός είναι ένας τρόπος εξόδου από την καθημερινότητα και πολύ άνθρωποι ζούνε απ’ αυτόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στην ΑΕΚ

Το χτύπημα του κορωνοϊού στην ΑΕΚ δεν έχει σταματημό, καθώς μετά τα νέα τεστ στα οποία υπο…