Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Μάντζαρης: “Ευρώπη τέλος, focus σε πρωτάθλημα και κύπελλο”

Μάντζαρης: “Ευρώπη τέλος, focus σε πρωτάθλημα και κύπελλο”

mantzaris perister

Το Περιστέρι μετά την ήττα του στην Ρίγα αποκλείστηκε από την συνέχεια του BCL, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να τονίζει ότι πρέπει άπαντες να το ξεχάσουν γρήγορα και να επικεντρωθούν στους στόχους τους εντός ελληνικών συνόρων. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό, τονίζοντας ότι είναι πολύ βελτιωμένος μετά την έλευση του Βαγγέλη Αγγέλου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Γεια σας φίλοι μου,

Παίζουμε με μια ομάδα, όπως είναι ο Ιωνικός Νικαίας που έχει πολύ ταλέντο. Μετά την έλευση του κόουτς Αγγέλου έχει ανέβει πάρα πολύ σε ότι αφορά την τακτική, αλλά και γενικά παίζει πολύ καλύτερο μπάσκετ.

Έχει ξένους ποιοτικούς που μπορούν να βάλουν την μπάλα στο καλάθι, όπως είναι ο Σμιθ. Διαθέτει δυο ποιοτικούς αθλητές, τον Τολιόπουλο και τον Μαυροκεφαλίδη, καθώς επίσης και τον Χουγκάζ που είναι νέος, ο οποίος έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε, όπως είδαμε ως τώρα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την ομάδα μου το Περιστέρι, σίγουρα υπάρχει απογοήτευση από τον αποκλεισμό μας από το Basketball Champions League. Μακάρι να μπορούσα να είμαι και εγώ στην Ρίγα για να βοηθήσω τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά δυστυχώς λόγω τραυματισμού δεν μπορούσα!

Παρ’ ολ’ αυτά, τα παιδιά παλέψανε, δυστυχώς δεχθήκαμε ένα τρίποντο μαχαιριά στο τελευταίο δευτερόλεπτο και αποκλειστήκαμε. Έτσι είναι ο αθλητισμός όμως, πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό γρήγορα και να κοιτάξουμε μπροστά τους δυο στόχους που έχουν απομείνει, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Αρχής γενομένης από τον Ιωνικό. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο μας, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να επιστρέψουμε στις εμφανίσεις όπως ήταν εκείνες που κάναμε με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Συγχαρητήρια στο Περιστέρι από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχάρη το Περιστέρι για την πρόκριση στο Final 4 του BCL Συγχαρητήρια…