Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Λυκογιάννης: “Υπάρχουν ελλείψεις, αλλά προτεραιότητα είναι τα λιγότερα έξοδα”

Λυκογιάννης: “Υπάρχουν ελλείψεις, αλλά προτεραιότητα είναι τα λιγότερα έξοδα”

Στην αδυναμία του ΠΑΟΚ να ακολουθήσει το Περιστέρι στο δεύτερο μέρος του αγώνα απέδωσε την ήττα της ομάδας του ο Άρης Λυκογιάννης σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ. Παράλληλα, ο τεχνικός του Δικαφέλου του Βορρά επεσήμανε ότι προτεραιότητα της ομάδας είναι τα λιγότερα έξοδα και αλλαγές και όχι η μεταγραφική ενίσχυση.

Αναλυτικά:

Αρχικά σχολίασε: «Νομίζω το πιο σημαντικό πρόβλημα στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί στο πρώτο ακολουθούσαμε το ρυθμό ήμασταν αρκετά καλοί, ήταν ότι χάσαμε τελείως τον ρυθμό μας στην επίθεση. Οι επιλογές που είχαμε δεν ήταν σωστές. Αυτό επηρέασε και την αμυντική μας λειτουργία».

Για το πρόβλημα που υπήρχε στη θέση «1»: «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετά προβλήματα σε αρκετές θέσεις, αλλά έχω ξαναπεί ότι προτεραιότητα είναι να λειτουργήσουμε με τις λιγότερες αλλαγές και με τα λιγότερα έξοδα. Φέτος γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και εμείς δεν θέλουμε να την κάνουμε πιο δύσκολη με περιττά έξοδα».

Για την ΑΜΚ: «Νομίζω ότι είναι σίγουρα ένα κομμάτι στο οποίο οι άνθρωποι της ΚΑΕ έχουν επενδύσει πολλά για να μειωθούν τα έξοδα που υπάρχουν από προηγούμενα χρόνια».

Τέλος σημείωσε: «Εύχομαι να μπούμε σε μια κανονικότητα και να ξαναρχίσουν αγώνες και στις χαμηλότερες κατηγορίες αλλά και στις ακαδημίες που έχουν μείνει τα παιδιά χωρίς μπάσκετ πολύ καιρό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ: Παρουσίασε τις εμφανίσεις για τη νέα σεζόν

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τις νέες της εμφανίσεις για την ερχόμενη σεζόν. Η εκδήλωση πραγματοπ…