Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Λυκογιάννης: “Οι τραυματισμοί της ΑΕΚ έχουν ενεργοποιήσει τους υπόλοιπους”

Λυκογιάννης: “Οι τραυματισμοί της ΑΕΚ έχουν ενεργοποιήσει τους υπόλοιπους”

Λυκογιάννης

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ένσταση που είχε υποβάλλει για τον αγώνα με την ΑΕΚ και η εκ νέου διεξαγωγή του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη. Ο Άρης Λυκογιάννης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ενώ παράλληλα τόνισε ότι οι τραυματισμοί των Κιτρινόμαυρων έχουν ενεργοποιήσει τους υπόλοιπους.

Αναλυτικά:

«Είχαμε λίγο χρόνο, αλλά το γνωρίζαμε και ήμασταν αρκετά ενεργοποιημένοι όσον αφορά την πληροφορία, οπότε μιλήσαμε αρκετά για τον αγώνα με την ΑΕ, κάναμε και λίγο μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο και οι παίκτες ανταποκρίθηκαν καλά σε αυτό. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ μεγάλη ποιότητα, έμπειρους παίκτες και με προσωπικότητα που μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις . Ταυτόχρονα όμως, επειδή αυτή τη χρονική περίοδο είναι λαβωμένοι από τραυματισμούς παικτών που βρίσκονται κυρίως στην περιφέρεια, θεωρώ ότι θα είναι αρκετά ενεργοποιημένοι όλοι. Συνήθως όταν υπάρχουν προβλήματα κάνουν όλοι ένα βήμα μπροστά για να καλύψουν αυτές τις απώλειες. Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να έχουμε για 40 λεπτά ενέργεια και συγκέντρωση, προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, της οποίας ηγείται ο Θανάσης Χατζόπουλος, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Beau Beech, Sagaba Konate, Jermaine Love, Malcolm Griffin, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Νώντας Παπαντωνίου, Elston Turner και Elijah Mitrou-Long.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε από νωρίς το πρωί, της Τρίτης (26/01). Βίντεο ανάλυση του αντιπάλου και προπόνηση τακτικής στο PAOK Sports Arena. Όλα τα τεστ COVID-19 του Δικεφάλου ήταν αρνητικά και οι «ασπρόμαυροι» θα αναχωρήσουν για Αθήνα, όπου και θα παραμείνουν μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο, καθώς ακολουθεί και το εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο. 

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …