Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Λούντζης: «Χωρίς περιθώριο»

Λούντζης: «Χωρίς περιθώριο»

Promithes aek lountzis

Ο Προμηθέας Πάτρας αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ηρακλή και θέλει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Ο Μιχάλης Λούτζης πριν το ματς ανέφερε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για απώλεια.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Επιστρέφουμε στην έδρα μας για το 11ο παιχνίδι τις τελευταίες 37 ημέρες σ’ ένα πολύ απαιτητικό και κουραστικό πρόγραμμα, που επιπλέον, δεν μας έχει δώσει την ευκαιρία να κάνουμε τις προπονήσεις που χρειαζόμαστε, δεδομένου πως έχουμε αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα.

Η ήττα στη Λάρισα μας πόνεσε πολύ και θέλουμε άμεσα να επιστρέψουμε στις νίκες για να διατηρηθούμε μέσα στους στόχους μας, καθώς, μάλιστα, ακολουθεί μια ιδιαίτερα δύσκολη σειρά αγώνων.

Ο Ηρακλής είναι μια αξιόλογη και επικίνδυνη ομάδα, αλλά εμείς δεν έχουμε, πλέον, κανένα περιθώριο για άλλο στραβοπάτημα. Αυτή τη φορά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά, να ελέγξουμε ρυθμό και ριμπάουντ και να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.

Είμαστε αποφασισμένοι να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και ν’ αρχίσουμε να παίζουμε το μπάσκετ που ο κόσμος θέλει να βλέπει από εμάς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…