Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Λιάπης: “Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε τον Ιωνικό”

Λιάπης: “Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε τον Ιωνικό”

Michalis Liapis Kolossos Rodou

Ο Κολοσσός υποδέχεται αύριο (9/1) τον Ιωνικό στην Ρόδο για την 11η αγωνιστική της Basket League,  με τον Μιχάλη Λιάπη να τονίζει ότι η ομάδα του πρέπει να πάρει οπωσδήποτε την νίκη. Παράλληλα, μέσα από το Blog του στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στην ήττα από την ΑΕΚ αποδίδοντας την στα διαστήματα με έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης μετά το 25′.

Αναλυτικά:

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι το 2021 να είναι πολύ καλύτερο από τον δύσκολο που έφυγε.

Στο προηγούμενο ματς δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Παρά το γεγονός ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί για περίπου 20-25 λεπτά. Προς το τέλος χάσαμε λίγο την αυτοσυγκέντρωσή μας και δώσαμε στην ΑΕΚ την ευκαιρία να πάρει μία διαφορά, που στο τέλος δεν μπορούσαμε να την καλύψουμε.

Τώρα, παίζουμε με τον Ιωνικό. Μία ομάδα, πολύ αλλαγμένη σε σχέση με αυτή που αντιμετωπίσαμε στο Κύπελλο. Έχει πλέον νέο προπονητή, νέους παίκτες. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και είναι ένα παιχνίδι για εμάς που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε.

Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα που έχουμε, παίζοντας στο γήπεδό μας. Να τρέξουμε, να βγάλουμε αιφνιδιασμούς, να δώσουμε ενέργεια και να ξεκινήσουμε από την άμυνα, καθώς είναι το κομμάτι που θα κρίνει το παιχνίδι.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Μιχάλης

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…