Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Λιάπης: “Από εκεί που σταματήσαμε με τον Άρη”

Λιάπης: “Από εκεί που σταματήσαμε με τον Άρη”

Michalis Liapis Kolossos Rodou

Ο Κολοσσός λίγες μέρες μετά την νίκη του επί του Άρη, δοκιμάζεται αύριο (2/1) κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστικής της Basket League. Ο Μιχάλης Λιάπης, μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι στο Παλέ, φάνηκε το μέταλλο της ομάδας του, ενώ προσέθεσε ότι αύριο πρέπει να ξεκινήσουν από εκεί που σταμάτησαν με την Άρη.

Αναλυτικά:

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω το 2021 να είναι καλύτερο για όλους και σε όλους τους τομείς και να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που μας παρουσιάστηκαν τη χρονιά που έφυγε.

Από ‘κει και πέρα, ερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη επί του Άρη, μέσα στο Αλεξάνδρειο. Νομίζω ότι δείξαμε το μέταλλο που έχουμε ως ομάδα. Δείξαμε ότι έχουμε καλή χημεία, καθώς παραταχτήκαμε με δέκα παίκτες. Αυτό, όμως, δεν μας εμπόδισε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο.

Ωστόσο, το ξεχνάμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι, καθώς παίζουμε με την ΑΕΚ. Μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που διαθέτει μεγάλο ρόστερ και εμπειρία. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να ξεκινήσουμε από εκεί που σταματήσαμε με τον Άρη. Θα πάμε να παίξουμε με στόχο να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Μιχάλης

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…