Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Λεπενιώτης: “Όλα τα μεγάλα ταλέντα της Ευρώπης θέλουν να έρθουν στον Ολυμπιακό”

Λεπενιώτης: “Όλα τα μεγάλα ταλέντα της Ευρώπης θέλουν να έρθουν στον Ολυμπιακό”

profile original 1 1

Το γεγονός ότι κάθε μεγάλο ταλέντο της Ευρώπης θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό επεσήμανε σε δηλώσεις του στο περιθώριο του αγώνα των Ερυθρόλευκων με την Μέγκα, ο Νίκος Λεπενιώτης. Παράλληλα, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των αγώνων ενάντια στον κορωνοϊό, αλλά και το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας τον Γενάρη στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά:

«Συνεχίζουμε αυτό το πρόγραμμα μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία του… Σήμερα προσφέραμε αρκετά πράγματα σε διαφορετικά ιδρύματα. Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά μέχρι να καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτή τη μάχη» ανέφερε στην αρχική τοποθέτησή του στην κάμερα της ΕΡΤ.

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να αποκτήσει κάποιο από τα μεγάλα ταλέντα της Μέγκα: «Νομίζω ότι κάθε μεγάλο ταλέντο της Ευρώπης αυτή τη στιγμή, ειδικά μετά από τη μεγάλη επιτυχία που είχαμε με τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι που πήγε στο ΝΒΑ, θέλει να έλθει στον Ολυμπιακό. Εμείς παρακολουθούμε όλη την αγορά και κάθε τι που ενδιαφέρει και αξίζει πραγματικά, το κοιτάμε και είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση».

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στην EuroLeague: «Έχουμε μπροστά μας επτά πολύ δύσκολα παιχνίδια και μάλιστα τα έξι είναι σε τρεις διπλές εβδομάδες , με ταξίδια και σε δύσκολες συνθήκες. Ίσως είναι καθοριστικός αυτός ο μήνας, ευελπιστούμε ότι θα πάει καλά και θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …