Κεντρική Basket League Αγώνες Λαύριο – ΠΑΟΚ 84-77: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Σερέλη!

Λαύριο – ΠΑΟΚ 84-77: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Σερέλη!

lavrio paok scaled

Επιστροφή στις νίκες για το Λαύριο, το οποίο αν και δυσκολεύτηκε αρκετά επικράτησε με 84-77 του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ενώ είχε χτίσει διαφορές μέχρι και 14 πόντων στο πρώτο μέρος κατάφερε να τις απωλέσει κάνοντας το παιχνίδι ντέρμπι, ωστόσο η συνέπεια του Κόζι από την γραμμή των βολών και ένα λάθος του Λαβ στο τελευταίο λεπτο ήταν αρκετά για να της χαρίσει την νίκη.

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στο ξεκίνημα του, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. Το Λαύριο κατάφερε δύο φορές στο πρώτο πεντάλεπτο να πάρει αέρα 6 πόντων, ωστόσο η υπεροχή των φιλοξενούμενων στα ριμπάουντ τους έδινε δεύτερες ευκαιρίες και τους κράταγε κοντά στο σκορ. Το Λαύριο ανέβασε στροφές στα τελευταία λεπτά του δεκαλέπτου και κατάφερε να πάρει διψήφια διαφορά (25-12) τρέχοντας ένα σερί 11-0.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το διψήφιο προβάδισμα τους και στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, με την διαφορά να κυμαίνεται μεταξύ των 12 και δεκατεσσάρων πόντων για αρκετή ώρα. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να τρέξει ένα 9-0 σερί μειώνοντας στους 5 πόντους (33-28), με το παιχνίδι να γίνεται ντέρμπι για γερά νεύρα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, το οποίο βρήκε το Λαύριο να προηγείται με 44-37.

Tο Λαύριο μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και με συνεχόμενα τρίποντα κατάφερε να πάει ξανά το παιχνίδι στους 13 πόντους (50-37), με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να βρίσκει λύσεις στην επίθεση και να μένει κοντά στο σκορ και να καταφέρνει να μειώσει στους 4 πόντους μετά από συνεχόμενα τρίποντα του Μπιτς (56-52). Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στον πόντο με βολές του Λαβ τρία λεπτά πριν το τέλος της περιόδου (59-58), μετατρέποντας το παιχνίδι σε ντέρμπι, το οποίο έμεινε στην μια κατοχή μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου (62-60).

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει μπροστά μετά το αρχικό 3-0 με τρίποντο του Καμπερίδη στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου (62-63), Ένα επιθετικό φάουλ και μια τεχνική ποινή ήταν αρκετά για να περάσει και πάλι μπροστά με 6 το Λαύριο (71-65). Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμα τους μέχρι το τέλος με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 84-77.

Τα δεκάλεπτα: 25-12, 44-37, 62-60, 84-77

  • mouratos lavrio marousi jpg

    Χωρίς θεατές το Λαύριο – Μαρούσι

    Χωρίς κόσμο το Λαύριο – Μαρούσι. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
  • ΑΕΚ - Λαύριο

    ΑΕΚ – Λαύριο 100-67

    Επιβλητική ΑΕΚ, ξέσπασε στο Λαύριο. Στην καλύτερη φετινή εμφάνισή της η ΑΕΚ Betsson μετέτρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…