Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λάσο: “Εκτός ο Γιούλ με Αρμάνι, δεν θα ρισκάρουμε με Ρούντι”

Λάσο: “Εκτός ο Γιούλ με Αρμάνι, δεν θα ρισκάρουμε με Ρούντι”

Λάσο

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται αύριο (8/1) την Αρμάνι Μιλάνο για την 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκα,  με τον Πάμπλο Λάσο να κάνει ειδική αναφορά στους τραυματίες της ομάδας του. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός, δήλωσε ότι σίγουρα εκτός θα είναι ο Σέρχιο Γιούλ, ενώ αναφορικά με τους Ντεκ και Ρούντι Φερνάντεζ τόνισε ότι η ομάδα δεν θα ρισκάρει, με την συμμετοχή του πρώτου να είναι πιο πιθανή.

Αναλυτικά:

«Ερχόμαστε σε αυτό το παιχνίδι έπειτα δύο ταξίδια σε δύσκολες έδρες, στην Τενερίφη και την Ανδόρα και είχαμε μερικές απουσίες, όπως αυτές των Γιουλ και Ντεκ, ενώ ο Ρούντι αποκόμισε έναν τραυματισμό στην Ανδόρα. Θα προσπαθήσει να προπονηθεί και θα δούμε τι θα γίνει αύριο (8/1), καθώς είναι μυϊκός τραυματισμός και δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Ο Γιουλ πιθανότατα να μείνει εκτός για λίγο καιρό ακόμα. Από την άλλη, ο Ντεκ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα».

Ερωτηθείς για τον Άλεξ Τάιους, είπε: «Ήρθε σε πολύ καλή κατάσταση. Δείχνει να προσαρμόζεται γρήγορα στα “θέλω” της ομάδας και έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις μέχρι στιγμής. Οι παίκτες των υποδέχθηκαν ζεστά και πιστεύω ότι θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…