Κεντρική Λάρισα Λάρισα: Στο πλευρό του Παπανικολόπουλου ο Μίσσας

Λάρισα: Στο πλευρό του Παπανικολόπουλου ο Μίσσας

ee68a9df1200997b07be8fb0bbdb9f29 L

Αλλαγή στο τεχνικό επιτελείο της ανακοίνωσε η Λάρισα. Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την πρόσληψη του μέχρι πρότινος βοηθού προπονητή της Καρδίτσας, Ιωάννη Μίσσα, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Βαγγέλη Κουτσοκέρα στο πλευρό του Νίκου Παπανικολόπουλου.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον κ. Ιωάννη Μίσσα για τη θέση του βοηθού προπονητή. Ο κ. Μίσσας προσλήφθηκε από την ομάδα μας για να βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Παπανικολόπουλου, για το υπόλοιπο της σεζόν 2020-2021 στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League.

Ο έμπειρος προπονητής είναι γεννημένος το 1980,αποφοίτησε στη σχολή προπονητών καλαθοσφαίρισης, ενώ αποτελεί και μέλος του ΣΕΠΚ. Επίσης, είναι απόφοιτος σχολής για διοίκηση και οργάνωση επιχειρήσεων.

Να σημειωθεί ότι, από το 2018 έως και πριν λίγες ημέρες εργαζόταν στον Α.Σ.Καρδίτσας εκτελώντας χρέη βοηθού προπονητή, ενώ στο πρωτάθλημα της Α2 τη χρονιά 2018-2019 κάθονταν στο πλευρό του Γιάννη Τζήμα με τον οποίον συνεργάζεται και πάλι.

Ο κ. Μίσσας έχει εμπειρία και στο «κομμάτι» των ακαδημιών, καθώς παρακολουθεί την εξέλιξη των παιδιών του Α.Σ. Καρδίτσας.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory τον καλωσορίζει στην οικογένεια μας και του εύχεται κάθε επιτυχία με τα «κυανόλευκα». Με την εξέλιξη αυτή, ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας αποτελεί παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο, με τους ανθρώπους της ομάδας μας, να του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…