Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Λαρεντζάκης: «Στους top πλέι μέικερ της Ευρώπης ο Σλούκας»

Λαρεντζάκης: «Στους top πλέι μέικερ της Ευρώπης ο Σλούκας»

ΑΕΚ Λαρεντζάκης

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα μετά τη νίκη επί της Μπάγερν. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού χαρακτήρισε top πλέι μέικερ τον Έλληνα καλαθοσφαιριστή, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι σήμερα ήταν συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Nova:

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου: «Όλη την εβδομάδα μιλούσαμε γι’ αυτό το ματς, ήταν κρίσιμο για εμάς. Έπρεπε να βγάλουμε ενέργεια και το καταφέραμε. Είναι φυσιολογικό να αλλάζει το σκορ, σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν στιγμές που ο αντίπαλος θα σε “χτυπήσει”. Σταθήκαμε στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα πιο συγκεντρωμένοι».

Για την αντίδραση του Αντρέα Τρινκιέρι στο φινάλε: «Είχα δυο – τρεις μπροστά μου, δεν έχω καθαρή εικόνα ακόμα. Λογικό είναι όταν χάνεις και πιστεύεις πως έχει γίνει φάουλ να βγαίνεις εκτός εαυτού. Ήθελε να κερδίσει και πίστεψε πως αδικήθηκε».

Για τον Κώστα Σλούκα: «Να μιλήσουμε για τον Κώστα; Έχει κάνει τεράστια καριέρα, είναι στους top πλέι μέικερ της Ευρώπης. Είναι λογικό να κάνει τέτοιες εμφανίσεις. Εγώ θέλω κι άλλα από αυτόν».

Για τη συνέχεια στη διοργάνωση: «Η αλήθεια είναι πως πλέον με τις συνθήκες που ζούμε δεν υπάρχουν έδρες. Όταν παίζουμε έξω είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …