Κεντρική Basket League Άρης Κουζέλογλου: “Σοβαροί στη Νίκαια”

Κουζέλογλου: “Σοβαροί στη Νίκαια”

Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ιωνικό (3/01) και ο Γιάννης Κουζέλογλου στάθηκε στα στοιχεία που θα πρέπει να δείξει η ομάδα του για να πάρει το διπλό στη Νίκαια.

Αναλυτικά όσα έγραψε: στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Συγκεντρωμένοι, σοβαροί και με ενέργεια

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους! Εύχομαι το 2021 να φέρει υγεία σε όλον τον κόσμο, αλλά και την επιστροφή στην κανονικότητα, ώστε να τελειώσει όλο αυτό που περνάμε από τους πρώτους μήνες του 2020.

Στο πρώτο μας παιχνίδι για τον καινούργιο χρόνο, αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας τον Ιωνικό, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει κάνει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ του, με ορισμένες ποιοτικές προσθήκες. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία εμφανίζεται πιο δυνατή, όταν αγωνίζεται στο γήπεδό της.

Εμείς προερχόμαστε από μια ήττα στην έδρα μας, την οποία θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας, γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα τις επόμενες αγωνιστικές.

Για να κερδίσεις έναν εκτός έδρας αγώνα, οφείλεις να παρουσιαστείς συγκεντρωμένος και σοβαρός από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Επίσης, ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι η ενέργεια, που θα πρέπει να βγάλεις στο παρκέ και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Είναι πράγματα, τα οποία θα πρέπει να διαθέτουμε, αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ώρα απόφασης για Φίνκε

O Άρης δεν τα κατάφερε απέναντι στον Κολοσσό και “πλήρωσε” κυρίως το κακό τρίτ…