Κεντρική Basket League Άρης Κουζέλογλου: “Όλα για την επιστροφή στις νίκες με Περιστέρι”

Κουζέλογλου: “Όλα για την επιστροφή στις νίκες με Περιστέρι”

kouzeloglou

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (9/1) το Περιστέρι στο Παλέ για την 11η αγωνιστική της Basket League, με τον Γιάννη Κουζέλογλου να τονίζει ότι οι “κίτρινοι” θα δώσουν τα πάντα για την νίκη, την οποία χρειάζονται για πολλούς λόγους. Παράλληλα, μέσα από το Blog του στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στην ομάδα του Πεδουλάκη εστιάζοντας στις πολλές λύσεις που έχει από τον πάγκο.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με το Περιστέρι, που όλοι γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα είναι, με αρκετούς ποιοτικούς παίκτες και πολλές λύσεις και επιλογές και από τον πάγκο.

Είναι ένας αγώνας, ο οποίος θα γίνει στην έδρα μας κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε τη νίκη και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες ήττες και είναι απαραίτητο να επανέλθουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα και για βαθμολογικούς, αλλά και ψυχολογικούς λόγους, ώστε να ανέβει η αυτοπεποίθησή μας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Είναι πολύ σημαντικό, να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης, απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει, εκτός όλων των άλλων και μεγάλη εμπειρία. Να μείνουμε ψύχραιμοι στις δύσκολες στιγμές, που θα υπάρξουν στη διάρκεια του παιχνιδιού, να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη αμυντική κι επιθετική λειτουργία, αλλά κι ενέργεια και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Θα είναι παράγοντες που θα καθορίσουν την έκβαση του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…