Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κάτας: “Φόστερ και Όγκαστ έχουν λόγο που είναι στον Παναθηναϊκό”

Κάτας: “Φόστερ και Όγκαστ έχουν λόγο που είναι στον Παναθηναϊκό”

Στο γεγόνός ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξεκινήσει το αυριανό ματς με την Βαλένθια όπως τελείωσε το χθεσινό με την Ρεάλ εστίασε στις δηλώσεις του ο Όντεντ Κάτας. Παράλληλα, ο τεχνικός του Τριφυλλιού αναφέρθηκε στους τραυματίες αλλά και στους Φόστερ και Όγκαστ, τονίζοντας ότι υπάρχει λόγος που είναι στην ομάδα.

Αναλυτικά:

Για τους τραυματίες είπε: “Πρέπει να περιμένουμε. Ο Ρος έχει πρόβλημα στη μέση. Θα δούμε αύριο. Για τους άλλους πιστεύω ότι θα πάρουν κάποιον χρόνο. Τουλάχιστον ο ένας. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα και οι τραυματισμοί φυσιολογικοί. όλες οι ομάδες έχουν απουσίες. Αλλά αυτή την εβδομάδα τους θέλουμε όλους”. 

Για τη Βαλένθια: “Πρέπει να προσαρμόζεσαι στον αντίπαλό σου. Παίζουν πολύ πικ εντ ποπ, τρέχουν γρήγορα το γήπεδο. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένοι. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε. Ελπίζω ότι θα αρχίσουμε αύριο όπως τελειώσαμε τον χθεσινό. Είναι όλα ανάλογα με την συγκέντρωσή μας και την άμυνά μας”. 

Για τον Όγκαστ και τον Φόστερ: “Οι τραυματίες και το πρόγραμμα μας κάνουν αν χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Σε κάθε ματς. Χθες βγήκαν μπροστά. Πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν λόγο που είναι εδώ στον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι”. 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπρέι: «Τιμή μου που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό»

Ο Τι Τζέι Μπρέι ήταν καυτός στην πρώτη του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός είχε …