Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Καντζούρης: “O Λόσον έρχεται διψασμένος για μπάσκετ”

Καντζούρης: “O Λόσον έρχεται διψασμένος για μπάσκετ”

Εθνική Εφήβων

Ο Κολοσσός λύγισε στο δεύτερος μέρος και γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ, με τον Ηλία Καντζούρη να αποδίδει την ήττα στα λάθη και το μικρό ροτέισον της ομάδας του. Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας της Ρόδου, αναφέρθηκε στην μεταγραφική βόμβα με τον Τάι Λόσον, τονίζοντας ότι μίλησε μαζί του και του έμεινε η… δίψα του για να παίξει μπάσκετ.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Κέρδισε δίκαια. Εμείς ήμασταν ανταγωνιστικοί για 25-27 λεπτά. Μια ομάδα σαν εμάς με το βάθος μας, όταν λείπουν κάποια σημαντικά στελέχη όπως ο Άντριτς και ο Ζάρας μας έκανε δύσκολη τη δουλειά. Έχουμε κάποια παιδιά που πρέπει να εντάξουμε στο σύστημά μας. Είμαστε ακόμα στα μισά του δρόμου. Αν συνυπολογίσουμε και τα 21 λάθη που κάναμε, 11 εκ των οποίων στο δεύτερο μέρος, ήταν φυσιολογική η επικράτηση της ΑΕΚ. Είχε εμπειρία και ποιότητα. Καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο».

Για τον Τάι Λόσον: «Με τον Τάι έχω συνεργαστεί στη Ζαλγκίρις. Έχω άποψη για το παιδί. Το κριτήριο της επιλογής έχει να κάνει με τη δίψα του να παίξει μπάσκετ, κάτι που μου επανέλαβε πολλές φορές και με το μπασκετικό κριτήριο της χημείας μας και να μας βοηθήσει σε κομμάτια που μας έλειπαν. Το εξωγηπεδικό είναι κάτι που πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο. Ήταν τύπος και υπογραμμός όταν συνεργαστήκαμε. Είχαμε μια Α επαφή όλα αυτά τα χρόνια. Όλα αυτά που μου είπε για το πόσο διψάει να παίξει μπάσκετ θα θέλαμε να μας το δείξει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…