Κεντρική Basket League ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS Καντζούρης: “Η νίκη ανήκει αποκλειστικά στους παίκτες μου”

Καντζούρης: “Η νίκη ανήκει αποκλειστικά στους παίκτες μου”

Εθνική Εφήβων

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του στην αντεπίθεση του Περιστερίου αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά την νίκη του Κολοσσού, ο Ηλίας Καντζούρης. Η τεχνικός των Ροδιτών τόνισε ότι η σημερινή νίκη ανήκει αποκλειστικά σε αυτούς και στην προσπάθεια που κατέβαλαν.

Αναλυτικά:

«Είναι μία νίκη που ανήκει 100% στους παίκτες. Έδειξαν χαρακτήρα τη στιγμή που το Περιστέρι ανέκαμψε. Νομίζω ότι σε εκείνο το σημείο κάναμε όλα όσα έπρεπε να κάνουμε για να ‘γυρίσουμε’ την ψυχολογία του παιχνιδιού και στην άμυνα και την επίθεση και θεωρώ ότι νικήσαμε δίκαια, γιατί ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Είναι μόνο μία νίκη. Πρέπει να βάλουμε το ‘κεφάλι κάτω’ και να δουλέψουμε προς την κατεύθυνση του στόχου που έχουμε βάλει από την αρχή της χρονιάς. Να γινόμαστε καλύτεροι ως ομάδα μέρα με τη μέρα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σημασία της επανέναρξης των μικρότερων κατηγοριών: «Είπα ότι συμπαρίσταμαι και εγώ, από τη δική μου την πλευρά. Άλλωστε, και εγώ ξεκίνησα από τις μικρές ηλικίες. Πριν από πάρα πολλά χρόνια. Θεωρώ ότι ο αθλητισμός είναι μέρος της κουλτούρας ενός λαού.

Δυστυχώς, λόγω της κατάστασης έχουν έρθει πάρα πολλά πράγματα πάνω κάτω και πίσω. Θεωρώ ότι σύντομα πρέπει να γίνει κάτι, γιατί είτε μιλάμε για το βιοποριστικό κάποιων ανθρώπων, είτε μιλάμε για το κομμάτι του αθλητισμού, που είναι σημαντικό για την πνευματική υγεία και ισορροπία των ανθρώπων. Νομίζω ότι πρέπει να όλοι να κινηθούμε προς τη σωστή κατεύθυνση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS

Δειτε επισης

Κολοσσός: Τα εισιτήρια με Άρη

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Κολοσσός – Άρης. Ο Κολοσσός ενημέρωσε ότι συνεχίζετα…