Κεντρική Basket League Άρης Καμπερίδης: “Πριν το ματς μίλησα με τον Γκάλη, ήταν καθοριστικό”

Καμπερίδης: “Πριν το ματς μίλησα με τον Γκάλη, ήταν καθοριστικό”

Καμπερίδης

Ο Άρης πήρε πολύ σημαντική και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους νίκη κόντρα στο Μεσολόγγι, με τον Σάββα Καμπερίδη να αναφέρεται στην επικοινωνία του με τον Νίκο Γκάλη πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Κίτρινων τόνισε ότι η συνομιλία του με τον “Γκανγκστερ” ήταν καθοριστική καθώς τον γέμισε αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Όπως δουλέψαμε όλη τη βδομάδα και αυτό που θέλαμε ήταν να καταφέρουμε να σταματήσουμε Λόρενς και Γκότσερ και κάναμε εξαιρετική δουλειά. Κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ και στις ασίστ. Δείχνει πως είχαμε καθολική κυριαρχία.

Πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Έχουμε τη δυνατότητα αν είμαστε υγιείς και συγκεντρωμένοι να πετύχουμε αρκετές νίκες και επιτυχίες στο 2ο γύρο. Να δουλέψουμε όπως πρέπει. Ήταν κομβικό ματς, υπήρχε πίεση, προσπαθήσαμε να το διαχειριστούμε, δεχτήκαμε συμπαράσταση πολλών ανθρώπων γύρω από την ομάδα. Λάβαμε πολλά  μηνύματα αγωνίας και συμπαράστασης. Πριν το παιχνίδι και ήταν καθοριστικό, μίλησα με τον Νίκο Γκάλη. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ο Γκάλης, ο οποίος μου μίλησε γεμάτος αυτοπεποίθηση».

Έχουμε μια διακοπή τώρα. Πολλά παιδιά είχαν θέματα τραυματισμών και έπαιξαν με δική τους ευθύνη και πρέπει να τους ευχαριστήσω για αυτο. Θέλουμε να γιατρέψουμε τις πληγές μας. Με το Λαύριο είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να συνεχίσουμε με νικη στην έδρα μας, αν και αυτή η ομάδα πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία».

Για την καλή άμυνα του Άρη: «Νομίζω ότι η ομάδα έδειχνε έτοιμη από τις προπονήσεις. Είχα εμπιστοσύνη στα παιδια, ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι, το κλειδί ήταν η άμυνά μας στους δύο ξένους του Μεσολογγίου.

Πρόσθεσε ακόμα για το κλίμα στο σύλλογο: «Όταν υπάρχει συνοχή σε μια ομάδα και περνάει τόσο δύσκολα όπως εμείς και πιεστικά, το να βλέπεις σημαντικούς αλλά και απλούς ανθρώπους να σε στηρίζουν τόσο, αυτό δείχνει τη δυναμική που υπάρχει. Να χτίσουμε πάνω στη δυναμική να φέρουμε ενθουσιασμό και να μας στηρίξει και αυτά τα 2 συνδέονται και ο κόσμος παίρνει χαρές από εμάς».

Για τους τραυματίες: «Μιλόσεβιτς και Ντραγκίτσεβιτς δεν έκαναν καθόλου προπόνηση και ο Λιτλ το ίδιο τις πρώτες ημέρες. Δε θέλω να παίζουν τραυματίες αλλά έδειξαν πως ήθελαν να βοηθήσουν και το έκαναν με εμφατικό τρόπο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…